Αρχική Ν. Κορινθίας Έψαχναν λίρες σε Γερμανικό καταφύγιο- Η πιθανότερη αιτία των 4 ανδρών στο...

Έψαχναν λίρες σε Γερμανικό καταφύγιο- Η πιθανότερη αιτία των 4 ανδρών στο Λουτρακι

Τέσσερις άνδρες έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα σε παλιό Γερμανικό καταφύγιο στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, του loutraki365.gr.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τις σορούς των τεσσάρων ανδρών.

Μέχρι στιγμής, ερευνώνται τα αίτια που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Αν και αρχικά το σενάριο, που εξέταζαν οι Αρχές, είναι πως τα 4 άτομα έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα 4 άτομα φέρεται να πέθαναν από αναθυμιάσεις των καυσαερίων της γεννήτριας και δεν πρόλαβαν να βγουν από το καταφύγιο. Σημειώνεται ότι οι σοροί των 4 ανδρών βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρα.

Για την ανάσυρσή τους που ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί, επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Οι Αρχές, εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα του ενός εκ των 4 ατόμων που βρήκε τραγικό θάνατο, να γνώριζε το σημείο και μάλιστα να τους είχε πάει εκείνη με το αυτοκίνητό της, αφού στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο όχημα.

Οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 70 έτη.