Αρχική Ν. Κορινθίας Eνημερωτικές συναντήσεις πραγματοποίησε η Κορίνθια Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη με...

Eνημερωτικές συναντήσεις πραγματοποίησε η Κορίνθια Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη με το ανθρώπινο δυναμικό των Δομών “Βοήθεια στο Σπίτι”

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με το ανθρώπινο δυναμικό των Δομών “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης , καθώς και με υπαλλήλους καθαριότητας των Δήμων Νεμέας και Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη Βιλιάλη “ το ανθρώπινο δυναμικό στις δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι», όσο και στις υπηρεσίες καθαριότητας σε όλους τους δήμους της Κορινθίας μας στάθηκαν και στέκονται στην πρώτη γραμμή προσφοράς και ευθύνης κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Με απόλυτο επαγγελματισμό και πραγματική αίσθηση συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο έπραξαν το επαγγελματικό τους καθήκον ακόμα και με κίνδυνο της προσωπικής τους υγείας.

Τους Ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι ότι θα στέκομαι σταθερά δίπλα στα δίκαια αιτήματα τους, καθώς και στην προσπάθεια έμπρακτης αναγνώρισης των υπηρεσιών τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον δήμαρχο Νεμέας κο Κώστα Φρούσιο, τον δήμαρχο Σικυωνίων κο Σπύρο Σταματόπουλο, τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κο Βλάση Τσιώτο, τους αντιδημάρχους Λουτρακίου- Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων κο Σωτήρη Πέρρα, Νεμέας κο Σωτήρη Σκάζα και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κα Ελίνα Μενούνου για την θερμή φιλοξενία. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα.”