Αρχική Ν. Κορινθίας AUTOVISION. Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις και όσο ασφαλές το θέλεις

AUTOVISION. Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις και όσο ασφαλές το θέλεις

Για την AUTOVISION η υγεία όλων είναι αδιαπραγμάτευτη. Λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους και εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η αδιάλειπτη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων σε συνθήκες προστασίας της υγείας όλων.

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ AUTONISION

Εντατικοποιούμε την συχνότητα καθημερινής απολύμανσης των χώρων υποδοχής κοινού, χρησιμοποιώντας ειδικά απολυμαντικά και αντιβακτηριδιακά καθαριστικά.

Τοποθετούμε αντισηπτικό υγρό στις αίθουσες αναμονής των ΚΤΕΟ για τους πελάτες μας.

Εφαρμόζουμε πλήρως τους κανονισμούς λειτουργίας για τον αριθμό των πελατών που εξυπηρετούμε στα ΚΤΕΟ, αποτρέποντας φαινόμενα συνωστισμού στις αίθουσες αναμονής.

Κατά τον έλεγχο των οχημάτων χρησιμοποιούμε ειδικά προστατευτικά μέσα μιας χρήσεως π.χ. προστατευτικά καθισμάτων, τιμονιού, κλπ.

Προμηθεύουμε τους εργαζόμενους μας με γάντια μιας χρήσεως και ειδικές μάσκες.

Εκπαιδεύσαμε το σύνολο του προσωπικού των κέντρων του δικτύου για τον τρόπο εφαρμογής όλων των μέτρων προστασίας, για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Για προγραμματισμό ραντεβού καλέστε 10600 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.autovision.gr