Αρχική Ν. Αρκαδίας Δεύτερο βήμα στη νέα «κανονικότητα» για την αγορά της Τρίπολης (βιντεο)

Δεύτερο βήμα στη νέα «κανονικότητα» για την αγορά της Τρίπολης (βιντεο)

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους λιανεμπορικές και άλλες επιχειρήσεις στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της άρσης μέτρων που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Συγκεκριμένα ανοίγουν οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου με αντικείμενο: εξοπλισμού ήχου και εικόνας, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών, χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου, ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης, εγγραφών μουσικής και εικόνας, παιχνιδιών κάθε είδους ενδυμάτων, υποδημάτων και δερμάτινων ειδών καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού, ρολογιών και κοσμημάτων, καινούργιων ειδών και μεταχειρισμένων ειδών.

Επίσης, ξεκιμνούν από τα φυσικά τους καταστήματα την λειτουργία τους οι επιχειρήσεις: ενοικίασης και εκμίσθωσης ειδών αναψυχής και αθλητικών ειδών, ενοικίασης βιντεοκασετών και δίσκων, ενοικίασης και εκμίσθωσης άλλων ειδών προσωπικής ή οικιακής χρήσης, και καθώς επίσης και τα καταστήματα που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας «κατάστημα εντός καταστήματος» (shop in a shop). Οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της Τρίπολης οι οποίοι εντάσσονται στη δεύτερη φάση των μέτρων άνοιξαν τα καταστήματά τους με κανόνες και μέτρα.

Προηγούμενο άρθρο“Λευτεριά στις… κουζίνες μας”: Το σποτ των Ελλήνων μαγείρων με Πετρετζίκη, Κοντιζά, Ιωαννίδη
Επόμενο άρθροΜέτρα προστασίας του ΟΣΕ στην παλιά γέφυρα του ισθμού