Αρχική Ν. Κορινθίας Απίστευτο: Βρέθηκε «Εργαστήριο» υδροπονικής κάνναβης σε.. σπίτι στην Κορινθία

Απίστευτο: Βρέθηκε «Εργαστήριο» υδροπονικής κάνναβης σε.. σπίτι στην Κορινθία

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου στην κατοικία ενός 37χρονου Έλληνα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που τους είχαν δοθεί ότι είχε στήσει εργαστήριο στην την παραγωγή κάνναβης με την υδροπονική καλλιέργεια.

Πράγματι, σε ένα από τα δωμάτια βρήκαν πλήρη εξοπλισμό με λαμπτήρες, θερμόμετρο, ρυθμιστή υγρασίας και άλλα εξαρτήματα, με τα οποία ο 37χρονος καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,15 μέτρου. Στον ίδιο χώρο, βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 480 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας και ένα μεταλλικό τρίφτη. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στον Βόλο

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Βόλου αλλά βρέθηκε με… χειροπέδες ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος παραβίασε πινακίδα STOP και το μοτοποδήλατό του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 59χρονος. Κι αυτό, γιατί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που του έκαναν έλεγχο βρήκαν πάνω του πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,37 γραμμαρίων! Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.