Αρχική Eπικαιρότητα 10 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας νέος θάνατος – 151 συνολικά οι...

10 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας νέος θάνατος – 151 συνολικά οι νεκροί

Η χώρα έχει μπει στην δεύτερη εβδομάδα της… νέας κανονικότητας που δημιούργησε ο κορονοϊός, με χιλιάδες καταστήματα να ανεβάζουν ρολά σήμερα, Δευτέρα 11.05.2020.

Οι πολίτες δειλά – δειλά πήγαν σήμερα στα καταστήματα, ωστόσο με μεγάλη προσοχή, καθώς ο κορονοϊός είναι… ακόμα εδώ και καραδοκεί.

Εν τω μεταξύ η ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα έρχεται σήμερα… γραπτώς, καθώς το δίδυμο Τσιόδρας – Χαρδαλιάς δεν θα ενημερώνει πλέον κάθε μέρα ζωντανά.

Οι Αρχές, λοιπόν, ενημέρωσαν πως υπάρχουν 10 νέα κρούσματα κορονοϊού ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 2.726.

Επίσης δεν υπάρχει κανένας νέος θάνατος το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κάτι που σημαίνει πως οι νεκροί παραμένουν 151 συνολικά.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνονται 10 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2726, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες. Από αυτά, 607 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1374 (50.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 32 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο Έλληνας εκατομμυριούχος πολιτικός – Καταθέσεις σε… 22 τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα
Επόμενο άρθροΚόρινθος: Πρώτη μέρα όλων των καταστημάτων με χορτάρια στο ένα μέτρο …. !!!