Αρχική Ν. Κορινθίας Ανοίγει το 6ο της κατάστημα η νέα τράπεζα του «Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ»...

Ανοίγει το 6ο της κατάστημα η νέα τράπεζα του «Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ» στην Κόρινθο

Aύριο Δευτέρα 11 Μαίου η Optima Bank εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στην Κόρινθο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 21 αλλά και στα Ανω Πατήσια.

Με σταθερά και αξιόπιστα βήματα ανάπτυξης, η Optima bank μέσα σε λίγους μόλις μήνες κατάφερε να ενισχύσει δυναμικά το δίκτυό της. Ακολουθώντας πιστά το επενδυτικό της πλάνο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τους πελάτες της, η Optima bank αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 14. Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 στο Ψυχικό, ακολούθησαν τον Δεκέμβριο 3 νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Ηλιούπολη, 2 καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο του 2020, και στη συνέχεια τα νέα καταστήματα Παλαιού Φαλήρου τον Φεβρουάριο και Καλλιθέας τον Μάρτιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: «Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η μεθοδική δουλειά και ο λεπτομερής σχεδιασμός μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δεσμευτήκαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και δεν θα μπορούσαμε παρά να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή, που δώσαμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

 Ακολουθούμε με προσήλωση και ευθύνη τον επενδυτικό μας σχεδιασμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, γιατί μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στη χώρα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση αλώβητοι.»

Διευθύνσεις νέων καταστημάτων:

  •              Καλαμαριά: Εθνικής Αντιστάσεως 51 Καλαμαριά 55134
  •              Αθήνα: Πανεπιστημίου 15 Αθήνα 10564
  •              Χαλάνδρι: Κώστα Βάρναλη 1 Χαλάνδρι 15233
  •              Νίκαια: Πέτρου Ράλλη 232 Νίκαια 18453
  •              Άνω Πατήσια: Πατησίων 376 Αθήνα 11141
  •              Κόρινθος: Εθνικής Αντιστάσεως 21 Κόρινθος 20131
Προηγούμενο άρθροK.Tζιούμης: Συνεχίζουμε αδιάκοπα τις απολυμάνσεις των σχολικών κτιρίων για την ασφαλή επάνοδο των μαθητών
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 6 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Κάνενας νεκρός σήμερα