Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Το ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων του Τ.Πιέτρη – Τι φοβάται ο...

Κόρινθος : Το ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων του Τ.Πιέτρη – Τι φοβάται ο Νανόπουλος;

Γνωστό και πολυγραμμένο πια το γεγονός της ανάληψης αντιδημαρχίας από τον Γιάννη Καρασάββα (μετά από σύμπραξη της Πνοής Δημιουργίας του Ν.Σταυρέλη με τον Βασίλη Νανόπουλο).

Αφορά την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Προστασίας αδέσποτων ζώων. Σε ότι αφορά την προστασία των αδέσποτων , είναι μία αρμοδιότητα που δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αντίρρηση (μέχρι να δούμε έργο τουλάχιστον).

Αλλά για την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, έχουμε δυνατές ενστάνσεις. Την αρμοδιότητητα αυτή την είχε ο Τ.Πιέτρης μαζί με τον τουρισμό και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Παρότι αρχικά και εγώ ακόμη είχα διαφωνήσει με την κίνηση του Πιέτρη να συμπράξει με τον Νανόπουλο, μετά παρακολουθώντας την πορεία του είδα πως κάνει μεγάλη προσπάθεια να ενημερώνεται, να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τους πολίτες. Εχω ξαναγράψει πως καθότι είναι ο νεότερος στον Δήμο Κορινθίων, έσερνε μαζί του και έναν αέρα φρεσκάδας αλλά και νέων ιδεών και προτάσεων. Και ειδικά για τον αθλητισμό ο Τ.Πιέτρης δεν πρόλαβε να δείξει τα σχέδιά του αλλά και να υλοποιήσει τις προτάσεις του, αφού πολλές αθλητικές εκδηλώσεις και τουρνουά γίνονται άνοιξη και καλοκαίρι και φέτος λόγω του κορονοιού δεν θα γίνουν.

Το ουσιαστικό όμως που κατά την γνώμη μας έγινε εδώ είναι πως ο Πιέτρης αρχίζει να αποκτάει πολύτιμη εμπειρία και αν αποφασίσει στις επόμενες εκλογές να κατέβει και πάλι, μπορεί να μην καταφέρει να γίνει Δήμαρχος αλλά σίγουρα θα εκλέξει περισσότερους συμβούλους. Αν πάλι δεν κατέβει μόνος του, τότε σίγουρα είναι ένα δυνατό χαρτί για όποιο συνδυασμό επιλέξει να συμπορευτεί.

Και αυτός ο συνδυασμός σίγουρα δεν θα είναι η Συμμαχία Πολιτών και ο Βασίλης Νανόπουλος, που κατά αποκλειστικές μας πληροφορίες δεν καλοβλέπει το δυνατό πέρασμα του Τ. Πιέτρη ….!!!! Και το ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων είναι μία κίνηση πανικού και μόνο γιατί ο Πιέτρης έχει επιτύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλο από την αναγνωρισιμότητα που του έλειπε !!

Σ.Μπαλή

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί με ηρωίνη και κάνναβη στην Κόρινθο και στο Βραχάτι
Επόμενο άρθροΕπικίνδυνο λαγοκέφαλο έπιασαν ερασιτέχνες ψαράδες στην Αργολίδα