Αρχική Ν. Κορινθίας Η δικαίωση Πνευματικού μετά από δύο χρόνια για τον Νίκο Σταυρέλη –...

Η δικαίωση Πνευματικού μετά από δύο χρόνια για τον Νίκο Σταυρέλη – Το πολιτικό τέλος της Πνοής Δημιουργίας

Αδιαμφισβήτητα ο Νίκος Σταυρέλης, επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και “πρωτοπαλίκαρό” του. Με θέσεις όπως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νίκος Σταυρέλης, υπεραμύνθηκε για πολλά χρόνια το έργο του Πνευματικού. Οι απέξω θεωρήσαμε ότι είναι μία φίλία και μία συνεργασία που δεν θα μπορούσε να σπάσει. Ενα χρόνο όμως περίπου πριν τις εκλογές του 2019, ο Νίκος Σταυρέλης ανεξαρτητοποιείται και δημιουργεί την Πνοή Δημιουργίας με χορηγό όπως φάνηκε στην πορεία τον Γιώργο Μουρούτσο που ανεξαρτητοποείται κι αυτός πιθανόν και λόγω την οικονομικών του απαιτήσεων από τον Δήμο Κορινθίων όπως αποκαλύφθηκε.

Ολα αυτά που διατυπώνουμε τα διατυμπανίζει τότε ο Αλέκος Πνευματικός, ωστόσο ο Νίκος Σταυρέλης προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι διαφώνησε σε θέματα ουσίας και πολιτικής με τον πρώην Δήμαρχο και για αυτό και προχωράει μόνος του. Καταφέρνει με πολύ μικρές διαφορές να τερματίσει τρίτος, μία θέση που προέκυψε καθαρά από ψηφοφόρους του Πνευματικού.

Η δεύτερη Κυριακή, όπως εξελίχθηκε, έδειξε καθαρά πως ο Νίκος Σταυρέλης έσπρωξε και καθοδήγησε τους ψηφοφόρους του προς τον πολιτικό του εχθρό, ντοκουμέντα που έχουν καταγραφεί αφού όπως ο ίδιος έχει δηλώσει ο Βασίλης Νανόπουλος είναι αδίστακτος και αγγίζει μέχρι και προσωπικά δεδομένα αλλά και οικογένειες. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε :

Ο Νίκος Σταυρέλης μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση στον Νανόπουλο, μάταια, αφού σε όλες τις αποφάσεις συναινεί σύσσωμη η παράταξή του.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ομόφωνη απόφαση της παράταξής του να συμπράξει με την Συμμαχία Πολιτών (όπως προβλέπει ο Κλεισθένης) και επιτρέπει στον Γιάννη Καρασάββα να συμμετέχει στην Διοίκηση του Δήμου, μιας και ο Νανόπουλος πρότεινε μία Αντιδημαρχία δωράκι για την παράταξη.

Ο Αλέκος Πνευματικός δύο χρόνια μετά και ένα χρόνο πριν τις εκλογές δικαιώνεται, αφού η αποχώρηση του Σταυρέλη δεν ήταν τίποτα άλλο παρά αποχώρηση συμφερόντων αυτού και της παράταξής του.Φαίνεται ότι με τον Βασίλη Νανόπουλο, τον ενώνουν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα νομίζαμε. Σύμπραξη, συμφωνία, πάντρεμα. Η Πνοή Δημιουργίας με το όραμα που παραπλάνησε τους ψηφοφόρους του διαλύεται τουλάχιστον στα μάτια των πολιτών, γιατί πολύ απλά κύριε Σταυρέλη, αυτοί οι πολίτες που ψήφισαν εσάς ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο και ήθελαν Δήμαρχο εσάς και όχι τον Νανόπουλο. Ακατόρθωτο τώρα πια να κάνετε αντιπολίτευση ένα χρόνο πριν τις εκλογές και να πείσετε εκ νέου, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Θεωρούμε πως η πολιτική σας πορεία λήγει κάπου εδώ άδοξα, γιατί το πολιτικό κόστος των κινήσεών σας θα το εισπράξετε !!!! Κανένας πολιτικός δεν το γλίτωσε ……. Ετοιμαστείτε για την δυσαρέσκεια και την αποστροφή !!!

Σ.Μπαλή