Αρχική Ν. Αργολίδος Γέμισε “Άδειες καρέκλες” η ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο (βίντεο)

Γέμισε “Άδειες καρέκλες” η ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο (βίντεο)

Οι επαγγελματίες της εστίασης στο Ναύπλιο διαμαρτυρήθηκαν συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα με όλη την Ελλάδα σε μια πρωτότυπη εκδήλωση – διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Γέμισε "Άδειες καρέκλες" η ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο (βίντεο)

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα ,κάλεσαν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το λύσεις για την επιβίωση του κλάδου που έχει πληγεί από τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.Το απόγευμα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

 Αίτημα είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

Στο βίντεο παρακάτω μιλούν καταστηματάρχες του Ναυπλίου όπου έχουν πληγεί από το μεγάλο διάστημα που τα μαγαζιά τους παραμένουν κλειστά, ενώ αναφέρουν και τι προσδοκούν για την επόμενη μέρα.

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΜε την χρήση drones η κουνουποκτονία στην Αργολίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με Περιφερειάρχες και Δημάρχους για την επανεκκίνηση του αθλητισμού