Αρχική Eπικαιρότητα Χρίστος Δήμας – Προκήρυξη 152 νέων θέσεων εργασίας στους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς...

Χρίστος Δήμας – Προκήρυξη 152 νέων θέσεων εργασίας στους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας ανακοίνωσε την εκκίνηση της διαδικασίας της προκήρυξης για 152 νέες θέσεις εργασίας στους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας

Από αυτές, οι 122 αφορούν την στελέχωση από Ειδικό Επιστημονικό και Τεχνικό Προσωπικό για την υποστήριξη του επιστημονικού έργου και της εύρυθμης λειτουργίας των Ερευνητικών Κέντρων και οι υπόλοιπες 30 θέσεις αφορούν σε Διοικητικό Προσωπικό.

Όπως τονίζει ο Υφυπουργός στην ανάρτησή του, πρόκειται για τη μεγαλύτερη στελέχωση της τελευταίας δεκαπενταετίας σε ανθρώπινο δυναμικό.

Δείτε την ανάρτηση

Σημαντικά νέα για την ερευνητική-επιστημονική κοινότητα και ειδικότερα για τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας, καθώς ξεκινά η μεγαλύτερη ενίσχυση τους εντός της τελευταίας δεκαπενταετίας σε έμψυχο (ανθρώπινο) δυναμικό.

Μετά από πολύμηνες διαδικασίες με τα Ερευνητικά Κέντρα και τα συναρμόδια Υπουργεία στείλαμε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδη στο ΑΣΕΠ, την απόφαση για να εκκινήσει την διαδικασία της προκήρυξης 152 νέων θέσεων εργασίας στους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεις αφορούν την στελέχωση από Ειδικό Επιστημονικό και Τεχνικό Προσωπικό για την υποστήριξη του επιστημονικού έργου και της εύρυθμης λειτουργίας των Ερευνητικών Κέντρων, ενώ τριάντα (30) θέσεις αφορούν σε Διοικητικό Προσωπικό.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη στελέχωση της τελευταίας δεκαπενταετίας και αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι αυτή η Κυβέρνηση ενισχύει έμπρακτα τον τομέα της Έρευνας και Τεχνολογίας με ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου και εμπειρίας, απαραίτητου για την επένδυση της χώρας στην Έρευνα και στην Καινοτομία.”