Αρχική Eπικαιρότητα Το γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της η Κατερινα και μιλάει για...

Το γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της η Κατερινα και μιλάει για «μπέσα»

Η Κατερίνα Λένη λίγο πριν αποχωρήσει από το MasterChef είχε πει πώς η εβδομάδα της ανήκει. Και μάλλον είχε δίκιο καθώς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στο ριάλιτι μαγερικής περισσότερο για τις βιτριολικές της ατάκες παρά για τις μαγειρικές της ικανότητες. Τουλάχιστον αυτές προβλήθηκαν προς τα έξω και λιγότερο τα πιάτα που ετοίμασε στην κουζίνα του MasterChef.

H Κατερίνα Λένη φρόντισε όμως να κάνει μια… ηρωική έξοδο και να συζητηθεί πολύ. Η 36χρονη άφησε με την αποχώρησή της ένα πολύ ιδιαίτερο γράμμα στους συμπαίκτες της, στο οποίο δεν αναφέρθηκε σε κανέναν ονομαστικά και μέσα σε αυτό έκανε συνεχώς λόγο για… μπέσα. 

Μάλιστα ο Χρήστος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο γράμμα η Κατερίνα δεν το έγραψε χθες, αλλά όταν ήταν στο παιχνίδι 21 παίκτες και εκείνη ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες της
«Πιο κατανοητός είναι ο Εμπειρίκος παρά το γράμμα της Κατερίνας», σχολίασε η Μάρλεν.

«Δεν κατάλαβα γιατί μας μιλάει για μπέσα. Νομίζω πως είμαστε όλοι πάρα πολύ ξεκάθαροι και ανοιχτοί στις συμπεριφορές μας. Μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο», ανέφερε η Ντέμη.

«Πιο πολύ αναφέρεται σε ένα άτομο. Έχει μεγάλο θέμα με τον Γιώργο. Δε ξέρω τι πρόβλημα έχει και τον σιχαίνεται τόσο πολύ. Δε ξέρω τη λέξη. Έχει πέσει έξω. Δεν πειράζει. Ο Γιώργος μένει η Κατερίνα φεύγει», σχολίασε η Μαριάννα.