Αρχική Ν. Αρκαδίας Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε οικογένειες ρομά στην Αρκαδία (εικόνες)

Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε οικογένειες ρομά στην Αρκαδία (εικόνες)

Διανομή ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε συνολικά 120 οικογένειες ρομά, στις περιοχές Τζίβα, Πελάγους και Αγίου Βασιλείου, έγινε σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (έδρας), σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Αρκαδίας και την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εκτός από την διανομή των πιο πάνω ειδών, μεταξύ των οποίων αντισηπτικά, χλωρίνες και σαπούνια, συνελέγησαν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης και κατοικίας και συζητήθηκαν τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατά την διάρκεια της πιο πάνω δράσης, εξ άλλου, μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό ενώ αρμοδίως έγινε ενημέρωση σχετικά με την σωστή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής και την πρόληψη έναντι του κορωνοϊού Sars Cov 2.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας και αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την προάσπισή της, με στόχο την προστασία του ευρύτερου πληθυσμού και των ευάλωτων ομάδων.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Προηγούμενο άρθροΠοια ονόματα γιορτάζουν σήμερα;
Επόμενο άρθροΤην Πέμπτη θα απολαύσουμε την τελευταία υπερπανσέληνο του 2020