Αρχική Ν. Αχαΐας Πορτοφολάς είχε γίνει εφιάλτης στα μαγαζιά της Πάτρας

Πορτοφολάς είχε γίνει εφιάλτης στα μαγαζιά της Πάτρας

Όσο δρούσε στα καταστήματα, κατάφερνε να διαφεύγει ανενόχλητος έπεσε ένας πορτοφολάς που είχε προκαλέσει… πονοκεφάλους στους επιχειρηματίες της Πάτρας! Όταν, όμως, αποφάσισε να επεκτείνει την δραστηριότητά του και στους δρόμους, έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας!

Ο 37χρονος Έλληνας κατάφερε να «βουτήξει» από έναν ανυποψίαστο 67χρονο το πορτοφόλι του που περιείχε 1.050 ευρώ και να τραπεί σε φυγή. Όμως, μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από άνδρες της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Εγλυκάδας, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης και άλλων κλοπών που είχε διαπράξει μέσα σε μαγαζιά. Η προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του βρίσκεται σε εξέλιξη και μόλις σχηματιστεί η σχετική δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στις Σέρρες

Άμεσα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας η κλοπή ποσού 500 ευρώ από το σπίτι μιας ηλικιωμένης σε περιοχή των Σερρών, από δυο γυναίκες οι οποίες την επισκέφθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκε μια Ελληνίδα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για την συνεργό της, που παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.