Αρχική Ν. Κορινθίας Η προσπάθεια “φίμωσης” της τοπικής δημοσιογραφίας – Θα συναντηθούμε όμως ….!!!

Η προσπάθεια “φίμωσης” της τοπικής δημοσιογραφίας – Θα συναντηθούμε όμως ….!!!

Η ελευθερία του τύπου είναι ένα αγαθό που αποκτήθηκε με αγώνες και πάντα με βάση το δημοκρατικό πολίτευμα. Ενώ σε πανελλήνιο επίπεδο βλέπουμε ότι ισχύει στο ακέραιο με πρόσφατο παράδειγμα τον Πρωθυπουργό της χώρας να παίρνει πίσω υπουργική απόφαση για τα ΚΕΚ και τα βάουτσερ με τον σάλο που προκλήθηκε.

Σε τοπικό και περιφερειακό όμως επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και θα πρέπει να ανοίξουν στόματα !!! Το peloponnisosnews έχει πέσει πολλές φορές θύμα της “ανεξάρτητης πένας του” , της κριτικής του και της αλήθειας που υπηρετεί και που μας φέρνει στις πρώτες θέσεις της επισκεψιμότητας.

Τις προηγούμενες φορές η αλήθεια είναι πως θα ψάχναμε και πολύ τους ενόχους γιατί λάθος πιστεύαμε ότι κάποιοι πολύ γνωστοί θα βαρεθούν με αυτά και με τα άλλα, θα δουν ότι δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και θα κάνουν στην άκρη. Αλλά γελιόμαστε γιατί μάλλον δυνατά ονόματα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας εξέλαβαν την σιωπή μας ως αδυναμία. Αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού ακολουθώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες θα βρεθούμε παρέα μπροστά στις αίθουσες των δικαστηρίων με μία και μοναδική μου απορία που αν μου την λύσετε εσείς τα κατακάθια της κοινωνίας θα σας είμαι ευγνώμων :

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα φοβηθώ; Και το σάιτ να ρίξετε, γράφω στην εφημερίδα, μπορώ να τα λέω στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, να φτιάξω άλλο σάιτ. Υπάρχουν τόσοι τρόποι έκφρασης που το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας πεισμώνετε !!!

Θα συναντηθούμε όπως ο νόμος το ορίζει και όχι πλάγια όπως πηγαίνετε εσείς, θα συναντηθούμε χωρίς απειλές και φοβέρες σε κόσμο που μας ακολουθεί, θα συναντηθούμε γιατί το οφείλω σε πολλούς να σπάσω την τρομοκρατία και τον φασισμό που σπέρνετε !!

Σ.Μπαλή