Αρχική Περ. Πελοποννήσου Σκάνδαλο: Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περ.Πελ/νήσου χρωστούν ακόμη τους λογαριασμούς των κινητών τους...

Σκάνδαλο: Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περ.Πελ/νήσου χρωστούν ακόμη τους λογαριασμούς των κινητών τους τηλεφώνων

Εϊναι μία είδηση που ακούγεται αρκετές μέρες τώρα και έχει προκαλέσει αίσθηση. Δεν θα μπαίναμε ποτέ όμως στην διαδικασία να γράψουμε κάτι πριν το ακούσουμε από επίσημα χείλη. Ετσι σήμερα η δημοσιογράφος του SUPER στην Αρκαδία, Αγγελική Σπυροπούλου έθεσε την ερώτηση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Για την ιστορία λοιπόν να πούμε ότι στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή παρατηρήθηκε το φαινόμενο των υπέρογκων λογαριασμών στα κινητά τηλέφωνα με αποτέλεσμα να μην πληρωθεί στον πάροχο και η Περιφέρεια να αλλάξει πάροχο. Ο πρώτος πάροχος όμως κινητής τηλεφωνίας δεν σταμάτησε να ζητά τα χρήματα που προέκυψαν από τους λογαριασμούς των Περιφερειακών Συμβούλων. Ο Παναγιώτης Νίκας σήμερα ξεκαθάρισε πως αυτό το ποσό έχει προκύψει από λογαριασμούς παριφερειακών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μάλιστα η Περιφερειακή Αρχή του Παν.Νίκα έχει προχωρήσει και σε μία τροποποίηση της σύμβασης με τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας κατά την οποία όταν ο χρήστης υπερβεί από τις συνομιλίες του συγκεκριμένο ποσό τότε το τηλέφωνό του θα κόβεται ….!!!!