Αρχική Ν. Κορινθίας Επιχειρηματίες της Κορίνθου ζητούν να μειώσει ο Δήμος τα τέλη!

Επιχειρηματίες της Κορίνθου ζητούν να μειώσει ο Δήμος τα τέλη!

Επιστολή προς το Δήμο ετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλιακής ζώνης Κορίνθου, για τα υπερβολικά τέλη που πληρώνουν για τη παραλία…

Η αγανάκτηση είναι τεράστια και φωνάζουν ‘Δεν Πάει Άλλο‘.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τα ‘5Φ’, Αχιλλέας Κορδώσης, μαζί με άλλους επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τα υπερβολικά τέλη και την τεράστια αύξηση του 122% από το τίμημα που πλήρωναν για χρήση παραλίας.

Όπως αναφέρει η επιστολή: ‘Στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου και Δήμου Κορινθίων, για τον καθορισμό της ληστικής αυτής αύξησης, ο Δήμος δεν έφερε καμία αντίρρηση ως είχε δικαίωμα να κάνει, όπως έκαναν πολλοί άλλοι Δήμοι στην Ελλάδα.’

«Να μειωθούν τα τέλη της παραλίας γιατί είναι εξωφρενικά, τα μαγαζιά δεν είναι τουριστικά, ούτε χρεώνουν ξαπλώστρες»

Για πρώτη φορά, συζητιέται έντονα από τους επιχειρηματίες η κοινή συμφωνία χρέωσης ξαπλώστρας στο παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου, όπως αποκάλυψε ο κ. Αχιλλέας Κορδώσης.

«Συζητιέται για χρεώσεις στις ξαπλώστρες, κάτι που θα συμβεί στη παραλιακή ζώνη της Κορίνθου για πρώτη φορά. Ο Δήμος Κορινθίων θα χρεωθεί τη ζημιά. Εμείς θα πληρώσουμε αλλά τη πολιτική ζημιά θα τη χρεωθεί ο Δήμος. Εμείς κ ειδικά εγώ που είμαι ο παλαιότερος, θα εισηγηθώ ξεκάθαρα ότι δε πάει άλλο. Αν ο Δήμος δε μειώνει τίποτα από τα τέλη, εμείς αναγκαζόμαστε να βάλουμε χρέωση σε ξαπλώστρα με υπευθύνη του Δήμου και τα παράπονα του κόσμου στο Δήμο πλέον».

moriasnews.gr