Αρχική Περ. Πελοποννήσου Eκκληση Π.Νίκα σε Νανόπουλο και Τζιούμη για ένα κεντρικό ΤΕΒΑ για τις...

Eκκληση Π.Νίκα σε Νανόπουλο και Τζιούμη για ένα κεντρικό ΤΕΒΑ για τις ευπαθείς ομάδες

Οι δικαστικές αποφάσεις που καθυστερούν είχαν το ολόθριο αποτέλεσμα εν μέσω κορονοιού να μην μπορούν οι δικαιούχοι των ΤΕΒΑ να προμηθευτούν τα τρόφιμα που δικαιούνται.

Στην σημερινή του συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κάλεσε τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και Τρίπολης Κώστα Τζιούμη σε μία συνεργασία με την Περιφέρεια για την αποστολή των δεμάτων στους δικαιούχους που έχουν πολλαπλασιαστεί στις μέρες της πανδημίας.

Μάλιστα ο κύριος Νίκας μίλησε για μηνύματα προς τις ευπαθείς ομάδες και τηλέφωνα για τον σκοπό αυτό γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε αυτό που δεν αλλάζει ποτέ στον άνθρωπο είναι η αξιοπρέπειά του.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην θυμηθούμε τις ντουντούκες του Νανόπουλου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο όταν μοίραζαν οι υπηρεσίες τα τρόφιμα την Μεγάλη Πέμπτη που διαλαλούσαν τα ονόματα των δικαιούχων και ακούγονταν σε όλη την Κολιάτσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με σεβασμό και χωρίς να θίγει κανέναν βάζει τα όρια ακόμη και σε αυτό και ελπίζουμε πως ο Δήμαρχος Κορινθίων θα ακολουθήσει αυτό τον δρόμο της αξιοπρέπειας που τόνισε και ο κύριος Νίκας προς τον άνθρωπο !!!