Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης Π....

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του στην Τρίπολη, στις 2 το μεσημέρι, σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου, θα ενημερώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, την Δευτέρα 27 του μήνα, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης έθεσε στον υπουργό σειρά θεμάτων που -μεταξύ άλλων- αφορούν την άρδευση στην Περιφέρεια, τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων και την λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπως επίσης και το θέμα του Τριανταφυλλίδειου Κληροδοτήματος και του Κρατικού Κτήματος Βυτίνας.

Ειδικότερα, η ατζέντα των θεμάτων στη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον υπουργό περιελάμβανε τα πιο κάτω θέματα:

“1. Αξιολόγηση της πορείας έργων και μελετών εγγειοβελτιωτικών υποδομών που αφορούν στην Περιφέρεια μας (επισυνάπτεται σχετικός πίνακας ).

2.Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)2014-2020 έχει εκχωρήσει πόρους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ( ΕΥΔ ΕΠ Πελοποννήσου και ΔΑΟΚ) για υλοποίηση προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, εν όψει του στρατηγικού σχεδιασμού ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης σε συγκεκριμένη περιοχή (ΟΧΕ Ταϋγέτου), κρίνεται σκόπιμο να αξιοποιήσουμε μέρος των εκχωρηθέντων πόρων για υλοποίηση έργων αντιστοίχου αντικειμένου-σκοπού στην περιοχή παρέμβασης. Παρακαλούμε για τη σύμφωνη γνώμη σας για την παραπάνω διαδικασία και την εκχώρηση πρόσθετων πόρων αν χρειαστεί.

3.Κτήμα Τριανταφυλλίδη στη Βυτίνα”.

Προηγούμενο άρθροΜε ασπίδες κατα του κορωνοϊου εξοπλίζονται τα ΤΑΞΙ- Δείτε φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΣύλληψη 49χρονου χωρίς χαρτιά διαμονής και… SMS δυο λιμάνι της Καλαμάτα