Αρχική Eπικαιρότητα Μεγάλες αλλαγές στους γάμους: Πώς θα γίνονται τα μυστήρια και οι δεξιώσεις;

Μεγάλες αλλαγές στους γάμους: Πώς θα γίνονται τα μυστήρια και οι δεξιώσεις;

Νέα ήθη και έθιμα στους γάμους των ζευγαριών φέρνει ο κορονοϊός, καθώς οι γάμοι από το εξωτερικό ακυρώθηκαν και εκείνοι που είχαν προγραμματιστεί στα νησιά άλλαξαν τόπο διοργάνωσης, ενώ οι γάμοι του Μαΐου και του Ιουνίου αναβλήθηκαν για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι και θα είναι αρκετά διαφορετικοί από ότι ξέραμε.

Οι γάμοι πλέον δεν θα γίνονται κυρίως Σάββατο, αλλά και Πέμπτες και Κυριακές και γενικότερα θα υπάρξουν νέα δεδομένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Tα τραπέζια στη δεξίωση του γάμου θα έχουν μεγάλες αποστάσεις, το ίδιο και οι καρέκλες, ενώ οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους από εδώ και πέρα είναι το ζευγάρι που παντρεύεται.

Επίσης θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια και έξω από τις εκκλησίες, ενώ και το κομμάτι του χορού δεν θα μείνει ανεπηρέαστο. Συγκεκριμένα, σε χορούς όπου η επαφή είναι στενή θα υπάρχει απαγορευτικό, ενώ υπάρχουν σκέψεις να σηκώνονται ανά τραπέζια στην πίστα αναλόγως της χωρητικότητας. Ενδεικτικό είναι ότι στην Πολωνία τα ζευγάρια παντρεύονται με μάσκες αυτόν τον καιρό και έχουν δικαίωμα μόνο για δύο καλεσμένους.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις και στον μπουφέ και να αποφεύγεται η χρήση της λαβίδας για το σερβίρισμα από τον κάθε καλεσμένο. Πάντως, τα ζευγάρια και οι επαγγελματίες στην Ελλάδα περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-250-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/vi-BB13gMob
Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα νέα συμπτώματα του φονικού ιού
Επόμενο άρθροΠότε ανοίγουν τα σχολεία: Οι ημερομηνίες για Λύκειο, Γυμνάσιο, Δημοτικό