Αρχική Ν. Αχαΐας Ανοίγει από σήμερα το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας!

Ανοίγει από σήμερα το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας!

Σε άνοιγμα του παραλιακού μετώπου, μέσα από την αναστολή της απόφασης για απαγόρευση κυκλοφορίας εντός αυτού, προχωρά σήμερα η Πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Αυτό προκύπτει από τη δημόσια ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου σε μέσο κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ακριβής ανάρτηση του κ. Μπονάνου έχει ως εξής:

«Σήμερα ανοίγουμε το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν όλο αυτό το διάστημα του περιορισμού της κυκλοφορίας. Μαζί κάνουμε τα πρώτα βήματα να ανακτήσουμε την ζωή μας. Μαζί μπήκαμε στην καταιγίδα , μαζί θα βγούμε με αισιοδοξία και σταθερά βήματα. Η υπευθυνότητα , η σοβαρότητα και η ψυχραιμία θα μας οδηγήσουν στην νέα ζωή μας. Είμαστε πλέον όλοι υποψιασμένοι για το τι πρέπει να προσέχουμε».

H ανακοίνωση του Δήμου

«Με βάση την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας έληξε σήμερα ο περιορισμός κίνησης των συνδημοτών μας στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Άμεσα, συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, θ’ αφαιρέσουν τα κάγκελα στην παραλιακή ζώνη από το Θεατράκι έως την Κανελλοπούλου, στην Πλαζ και το Νότιο Πάρκο.

Τα περιοριστικά μέτρα για την κίνηση των πολιτών όμως συνεχίζονται, γιατί ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού παραμένει. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος από την Αστυνομία στους πολίτες για το αν διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά εξόδου, θα είναι συνεχής.

Η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της, για μια ακόμα φορά, απευθύνει έκκληση στους δημότες της Πάτρας, να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό που έχουν ανακοινωθεί και τις προτροπές των επιστημόνων, να μην συνωστίζονται όταν βγαίνουν για βόλτα, πεζοπορία ή γυμναστική στο Νότιο Πάρκο, στον Κόκκινο Μύλο στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στην Πλαζ και να τηρούν την ασφαλή απόσταση ο ένας από τον άλλον».

Πηγή:  patrastimes.gr