Αρχική Ν. Αχαΐας Φορώντας… χειρουργική μάσκα λήστεψε βενζινάδικο στην Πάτρα

Φορώντας… χειρουργική μάσκα λήστεψε βενζινάδικο στην Πάτρα

Η χειρουργική μάσκα μπορεί να προστατεύει από τη μετάδοση του κορωνοϊού, αποτελεί όμως ταυτόχρονα και ένα μέσο που διευκολύνει τους… ληστές, καθώς αφ’ ενός δεν προκαλεί πλέον εντύπωση αν κάποιος την φοράει, αφ’ ετέρου του δίνει την δυνατότητα να κρύβει τα χαρακτηριστικά του!

Μια τέτοια μάσκα φορούσε ένας άγνωστος που εμφανίστηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος στο κέντρο της Πάτρας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Όταν, όμως, τον πλησίασε ο υπάλληλος για να τον εξυπηρετήσει, τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και του ζήτησε επιτακτικά τις εισπράξεις!

Ο δράστης άρπαξε τελικά 200 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, καταφέρνοντας να διαφύγει παρά τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Η προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται αν ο ίδιος άγνωστος ήταν αυτός που είχε ληστέψει και στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρατήριο.

Προηγούμενο άρθροΤο συγκλονιστικό «γράμμα» μιας μαμάς με παιδί στο φάσμα του αυτισμού: «Μανούλες με μοναδικά παιδιά μην εγκαταλείπετε ποτέ»
Επόμενο άρθροΒροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα – Σε ποιες περιοχές