Αρχική Ν. Κορινθίας Δ.Βασιλείου : Στην Περαχώρα “καρκινοβατεί” το γήπεδο εδώ και 12 χρόνια ….!!!

Δ.Βασιλείου : Στην Περαχώρα “καρκινοβατεί” το γήπεδο εδώ και 12 χρόνια ….!!!

Είδα και χάρηκα τις αναρτήσεις για την κατασκευή δύο γηπέδων τένις στα Ίσθμια! Τέτοια έργα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Γήπεδα τένις, βόλλευ, μπάσκετ και γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Σε όλα; Όχι βέβαια.
Στην Περαχώρα καρκινοβατεί 12 χρόνια τώρα ένα έργο. Το γήπεδο που έχει χαριστεί στο δήμο για να κατασκευαστεί ένας πλαστικός χλοοτάπητας, αλλά επί 12 χρόνια παραμένει έργο φάντασμα και άχρηστο.
Τώρα όμως πιστεύω πως ο δήμος έχει φιλοτιμηθεί επιτέλους. Δείτε το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Απομένει, μου έχουν πει, μόνον η ολοκλήρωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Ναι, το γήπεδο θα έχει και φωτισμό και αποδυτήρια και απ’ όλα. 
Δεν μένει παρά να αναρτηθεί για να βρεθεί αυτός που θα το κατασκευάσει. Βέβαια εδώ έχουμε φτάσει πολλές φορές στο παρελθόν!!! Πάντα όμως κάτι συνέβαινε και το έργο δεν γινόταν. Για να δούμε τώρα, θα έχουμε αποτέλεσμα;
Είναι ντροπή να στερείται το χωριό το γήπεδό του. Εμείς δεν έχουμε γήπεδα τένις, μπάσκετ ή άλλους χώρους άθλησης, ας έχουμε νομίζω αυτό που δικαιούμεθα, το γήπεδο ποδοσφαίρου που χαρίσαμε στο δήμο 12 χρόνια πριν, προκειμένου να το φτιάξει. 
Η νεολαία μας έχει ανάγκη από χώρους άθλησης για να μη στραφεί αλλού και όλοι ξέρουμε που!!!

Προηγούμενο άρθροΚαζάνι που βράζει η Ιεραρχία – Ένα βήμα πριν την “ανταρσία” πολλοί μητροπολίτες
Επόμενο άρθροΤο συγκλονιστικό «γράμμα» μιας μαμάς με παιδί στο φάσμα του αυτισμού: «Μανούλες με μοναδικά παιδιά μην εγκαταλείπετε ποτέ»