Αρχική Eπικαιρότητα Γέμισαν το Ι.Χ. με κλεμμένες… μπανιέρες και πόρτες!

Γέμισαν το Ι.Χ. με κλεμμένες… μπανιέρες και πόρτες!

Άναυδοι έμειναν οι διερχόμενοι οδηγοί στη Λαμία το πρωί της Πέμπτης, όταν είδαν ένα ταλαιπωρημένο Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται με το αμάξωμα να… σέρνεται σχεδόν στο οδόστρωμα, καθώς είχε «γονατίσει» από το βάρος του ασυνήθιστου φορτίου και των τριών Ρομά επιβατών του!

Εντύπωση έκαναν τα όσα ήταν φορτωμένα στο εσωτερικό του πράσινου Hyundai, από το οποίο προεξείχαν μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ψησταριές, πόρτες ακόμα και… μπανιέρες που ήταν εμφανώς κλεμμένα κι έτσι κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Το ύποπτο όχημα εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι όλα είχαν κλαπεί την Τετάρτη από μια αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή.

Οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν και κατασχέθηκε ο… ματρακάς τους, όπως και τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους! Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός δεν είχε καν δίπλωμα, ενώ κανείς από τους τρεις δεν είχε βεβαίωση για κατ’ εξαίρεση κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα 150 ευρώ και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.