Αρχική Eπικαιρότητα «Αμόκ» για ένα ραντεβού αυξητικής στήθους και μπότοξ μετά την άρση του...

«Αμόκ» για ένα ραντεβού αυξητικής στήθους και μπότοξ μετά την άρση του lockdown

«Όλοι θέλουν να είναι το πρώτο ραντεβού» λέει στο protothema.gr ο πλαστικος χειρουργος, Λευτέρης Δημητραδιού. Για να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση, έχει προχωρήσει σε παραγγελία δεκάδων συσκευασιών μπότοξ ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες η αντίστοιχη παραγγελία θα αφορούσε στο 1/3 των συγκεκριμένων θεραπειών.

«Η τάση των γυναικών να επισκεφτούν τους πλαστικούς χειρούργους, μετά την καραντίνα ερμηνεύεται ως πρώτη κίνηση ψυχολογικής αποφόρτισης και ανάτασης της ψυχολογίας τουςΗ ζήτηση ενέσιμων θεραπειών μπότοξ κι υαλουρονικού οξέως βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση, ενώ αντίστοιχο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αυξητικές στήθους, λίφτινγκ και λιπογλυπτικές λόγω του επερχόμενου καλοκαιριού. Σκεφτείτε μόνο, πόσα χειρουργεία αναβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, τα οποία σιγά, σιγά μπαίνουν σε πρόγραμμα αλλά και τα νέα ραντεβού που καταγράφουμε» λέει ο κ. Δημητραδιού.

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό, οι γυναίκες δείχνουν ιδιαίτερα μεγάλη διάθεση να επιστρέψουν στην προ-κορωνοϊού ρουτίνα τους και τα ραντεβού για laser αποτρίχωσης αρχίζουν να παρουσιάζουν αναμονή έως και τριών εβδομάδων.

Το πρώτο του ραντεβού, αμέσως μετά την άρση του lockdown, αφορά σε θεραπεία μπότοξ και είχε προγραμματιστεί 40 μέρες πριν. Κατά την διάρκεια της καραντίνας ο πλαστικός χειρούργος δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από τις πελάτισσες του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Τώρα όμως που φτάνουμε στην άκρη του τούνελ και η ψυχολογία αλλάζει τα τηλέφωνα του ιατρείου έχουν κυριολεκτικά… σπάσει.

stithos__2_
stithos__1_

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ: Φορτηγάκι εξετράπη κι ανετράπη στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου (εικόνες-video)
Επόμενο άρθρο11 Μαϊου η Γ’ Λυκείου, Ιούνιο οι Πανελλήνιες, σκέψεις για τις άλλες βαθμίδες