Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Εδώ καράβια χάνονται, εκεί στην Κολιάτσου όμως βαρκούλες αρμενίζουν…. !!!

Κόρινθος : Εδώ καράβια χάνονται, εκεί στην Κολιάτσου όμως βαρκούλες αρμενίζουν…. !!!

Εχοντας ένας σάιτ που ασχολείσαι με όλα τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, λαμβάνεις και στο μέηλ σου και όλα τα νέα των Δήμων. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από επιστολές Δημάρχων για τις κινήσεις τους και τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνουν για τον κορονοιό.

Αυτά αφορούν ενημερώσεις προς τους πολίτες, ελαφρύνσεις, παροχές και κινήσεις που έχουν να κάνουν με απολυμάνσεις, με τις λαικές αγορές κ.α

Εκεί στο Μέγαρο της Κολιάτσου όμως πρέπει να πνέει ένας άλλος αέρας αισιοδοξίας, ματαιότητας, ουτοπισμού. Μία και μοναδική απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους, καμία μέριμνα για το στρατόπεδο με τους 1.700 μετανάστες, καμία αναφορά για τα δημοτικά τέλη των επαγγελματιών που πλήττονται, καρπώνονται κοινωνικές παροχές της Περιφέρειας προς δικό τους όφελος πάνω στον πόνο των πολιτών, δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ από τον μισθουλάκο τους για την Δημόσια Υγεία όπως πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλπ κλπ ….

Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι εκεί στην Δημοτική Αρχή, οι θάμνοι έχουν πνίξει όλο τον Δήμο απ’ άκρη σ’ άκρη, η τεράστια λακκούβα στην Ποσειδωνία έχει προβληματίσει και φοβίσει τον κόσμο, η καθαριότητα ανύπαρκτη.

Και ενώ σας κούρασα με τον μεγάλο πλην απαραίτητο φάκελλο πάμε να δούμε τι μας έστειλαν σήμερα αντί όλων των παραπάνω που περιμένουμε να κάνουν :

Tι καταλαβαίνετε;

Εφτιαξαν λοιπόν μία και μοναδική ταίστρα (ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν 50) και δύο κουτιά περισυλλογής περιτωμάτων για τα αδέσποτα.

Και πολύ καλά κάνατε. Και είναι το ελάχιστο που ξεκινήσατε για τα αδέσποτα και μπράβο σας να το συνεχίσετε.

Είναι αυτή η στιγμή για να το διαφημίζετε;

Και μία τελευταία ερώτηση :

Για τις επόμενες ταίστρες που θα τοποθετήσετε θα έχουμε διαφορετικά δελτία ή θα τις μαζέψετε ως πρέπει σε ένα;

Σ.Μπαλή