Αρχική Ν. Αργολίδος Αρνητικά και τα 177 δείγματα στην Ερμιονίδα για Covid-19

Αρνητικά και τα 177 δείγματα στην Ερμιονίδα για Covid-19

Αρνητικά βγήκαν τελικά και τα 177 δείγματα που είχαν ληφθεί από πολίτες στην περιοχή του Κρανιδίου προκειμένου να εξεταστούν για κορωνοϊό.

Τα εν λόγω δείγματα ελήφθησαν κατόπιν εντοπισμού 150 κρουσμάτων Covid-19 σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή.

Χθες είχε γίνει γνωστό πως τα πρώτα 62 δείγματα από τα 177 δεν έδειξαν μόλυνση από Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ερμιονίδας έχει τεθεί σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150 θετικών κρουσμάτων στη δομή μεταναστών.

Χθες δύο παιδιά με υψηλό πυρετό βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο Κέντρο Υγείας στο Κρανίδι.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το Κρανίδι, όπου μετέβη τις προηγούμενες μέρες, δήλωσε πως όλο το βράδυ οι αρμόδιες αρχές εργάζονταν πάνω στο κομμάτι των ιχνηλατήσεων. «Φεύγουμε με σχεδόν 177 δείγματα που αφορούν σε επαφές δυνητικές είτε high είτε low risk» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε: «Το πρωτόκολλο εφαρμόζεται, η υγειονομική περίθαλψη και η συνέχειά της που αφορά στη δομή, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχει εξασφαλιστεί, η τροφοδοσία της δομής έχει εξασφαλιστεί. Όσοι εμπλέκονται, ο καθένας έχει αναλάβει το μικρό ή το μεγάλο κομμάτι της δουλειάς που του αντιστοιχεί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Προηγούμενο άρθροΣήμερα γιορτάζει ο Άγιος Γεώργιος: Ποιος ήταν και οι ιστορίες πίσω από τις θαυματουργικές εικόνες του στο Άγιο Όρος
Επόμενο άρθροΣτους 123 οι νεκροί από κορωνοϊό – Κατέληξαν δύο άνδρες