Αρχική Ν. Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος: “Το ότι ζω σήμερα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Θεό!”

Γιώργος Μπέζος: “Το ότι ζω σήμερα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Θεό!”

Για το τροχαίο που τραυματίστηκε αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως ο Αρκάς Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Το τροχαίο έγινε στις 15 Απριλίου, στον κόμβο Αρφαρών, στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Ο επιβάτης του πρώτου οχήματος έχασε τη ζωή του, ενώ ο κ. Μπέζος που ήταν επιβάτης του δεύτερου οχήματος, τραυματίστηκε σοβαρά. 

Με ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα, γράφει: “ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

Στη ζωή του καθενος μας ερχονται καποιες φορές, ξαφνικά & αναπάντεχα, δυσκολες και επικινδυνες περιπετειες. Για την δικιά μου προσφατη περιπετεια θέλω σήμερα για 1η φορά να πω τα παρακατω λίγα λόγια:
1ον Το ότι ζω σήμερα οφείλεται αποκλειστικα και μόνο στο Θεο!!
2ον. Ευχαριστώ από την καρδιά μου το ιατρονοσηλευτικο προσωπικο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για την 1η φάση των αναγκαίων και επιβεβλημένων ενεργειων (ΤΕΠ-χειρουργειο) πριν την διακομιδή.
3ον. Να ευχαριστησω μ όλη την δυναμη της ψυχής μου το Καθηγητή Ορθοπεδικης της Γ Πανεπιστημιακής Κλινικης στο ΚΑΤ και Βουλευτή της Ν. Δ κο Σπυρο Πνευματικο καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας του! Ένας Εξαίρετος Άνθρωπος, ένας Μοναδικός Επιστήμονας.
4ον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, γνωστους, συνεργάτες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους
Σήμερα λοιπόν εξιτήριο και επιστροφή στην οικία για την προβλεπομενη αποθεραπεία.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!”

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ: facebook.com/george.bezos/