Αρχική Ν. Κορινθίας Φλυαρεί ο Ν.Σταυρέλης γιατί οι πολίτες δεν γνωρίζουν από τεχνικές προδιαγραφές και...

Φλυαρεί ο Ν.Σταυρέλης γιατί οι πολίτες δεν γνωρίζουν από τεχνικές προδιαγραφές και από μελέτες ……!!!!

Με μία ανάρτησή του στο facebook εξυμνεί τον εαυτό του και την παράταξή του για τα τρόφιμα που δόθηκαν και ότι φώναζε για τις τιμές και τώρα εισακούστηκε. Με την μόνη διαφορά ότι ο κύριος Σταυρέλης φλυαρεί και πολιτικολογεί γιατί ενώ ξέρει πολύ καλά την διαδικασία δεν την αναφέρει εσκεμμένα παραπλανώντας κατά την τελευταία προσφιλή του τακτική του Κορίνθιους.

Δείτε εδώ τι γράφει ο Ν.Σταυρέλης στο facebook για να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από το όνομά του αλλά και γύρω από την παράταξη του Βασίλη Νανόπουλου που υπηρετεί, ακολουθεί και στηρίζει από την ίδια μέρα των εκλογών, λες και αν ο κόσμος ήθελε τον Νανόπουλο θα ψήφιζε τον Σταυρέλη :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Τα είπα προεκλογικά. Τα είπα μετεκλογικά. Τα ίδια θα συνεχίσω να φωνάζω για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Καθαρούς διαγωνισμούς.
Τη προηγούμενη Δευτέρα στην Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε εκτάκτως η προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη διανομή στους άπορους του Δήμου εν όψει των εορτών του Πάσχα.
Βεβαίως και συμφωνήσαμε ως παράταξη.
Είμαι όμως υποχρεωμένος να αναφέρω τις τιμές ανάθεσης των προϊόντων, οι οποίες είναι πολύ καλύτερες από τους περίφημους διαγωνισμούς για το ΤΕΒΑ ύψους 2.381.000 € με 1% έκπτωση και του Κοινωνικού Παντοπωλείου μαζί με τους Παιδικούς Σταθμούς ύψους 755.000 € επίσης με 1% ή και μηδενική σε ορισμένα έκπτωση, ο οποίος πρόσφατα ακυρώθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.
Αυτά κατήγγειλα προεκλογικά, αυτά κατήγγειλα μετεκλογικά και αυτά θα συνεχίσω να κάνω όταν δεν προστατεύεται το δημοτικό συμφέρον. Και να σκεφτείτε ότι οι τιμές αυτές έχουν προέλθει με προσφορές απευθείας ανάθεση. Σκεφτείτε να γίνει ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός χωρίς απαγορευτικούς όρους, όπως ελπίζω να γίνει στο μέλλον. Αξιοσημείωτο βεβαίως το γεγονός ότι προμηθευτές είναι τρεις κορινθιακές επιχειρήσεις και μάλιστα η μία εξ αυτών για το λάδι η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Κορινθίας με εκπτώσεις 36%, αντί του 1%. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι μία δικαίωση για μένα.
Το συμβατικό ποσόν του συνόλου των προμηθειών ανέρχεται σε 131.386 € επί προϋπολογισθείσας δαπάνης 169.136 €
Χαρακτηριστικές τιμές σε μερικά προϊόντα:
ΑΛΕΥΡΙ από 1,18€ σε 0,59€
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ από 0,93€ σε 0,46€
ΡΥΖΙ από 1,27€ σε 0,67€
ΖΑΧΑΡΗ από 1€ σε 0,58€
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από 8,10€ σε 3,20€

Μακροσκελές και φλύαρο το κείμενο αλλά εσκεμμένα δεν αναφέρει ότι οι άνω εταιρείες που έδωσαν αυτές τις τιμές δεν κατέθεσαν τις τεχνικές προδιαγραφές των προιόντων στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου έτσι ώστε να ελεγχούν από την τριμελή επιτροπή που ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί συστήθηκε. Και όταν λέμε τεχνικές προδιαγραφές εννοούμε : Είναι πιστοποιημένα αυτά τα προιόντα και οι εταιρείες που τα προμηθεύονται με ISO; Το λάδι για παράδειγμα, κατατέθηκε ποτέ τι λάδι είναι; Είναι παρθένο ελαιόλαδο; Τα μακαρόνια, τι μακαρόνια είναι; Το αλεύρι, τι αλεύρι είναι;

Και επίσης εσκεμμένα ο κύριος Σταυρέλης δεν αναφέρει πως οι τιμές αυτές βγαίνουν από το Τμήμα Εμπορίου και δεν είναι στην διάθεση του κάθε επιχειρηματία ή του κάθε φορέα να τις θέσει.

Πολιτική λέγεται αυτό, Κακή πολιτική θα την πούμε εμείς. Και αν πιστεύει ο κύριος Σταυρέλης πως εξακολουθώντας να στηρίζει την επίσης κακή πολιτική Νανόπουλου βάσει του προεκλογικού τους συμβολαίου, δεν τα βλέπει ο κορινθιακός λαός, πλανάται οικτρά. Οι Κορίνθιοι ήδη (ανήκουστο τόσο γρήγορα για νέα Δημοτική Αρχή που έχει και πρωτοπαλίκαρο τον Ν.Σταυρέλη) έδειξαν την αποστροφή τους στην Συμμαχία Πολιτών. Δείξτε την και εσείς κύριε Σταυρέλη, γιατί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά …..!!!

Σ.Μπαλή

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός – Τσιόδρας: 7 κρούσματα σε 24 ώρες, κανένας νέος θάνατος
Επόμενο άρθροΈκανε ηλιοθεραπεία εν μέσω καραντίνας και τον «συνέλαβαν» με drone