Αρχική Eπικαιρότητα Έκανε ηλιοθεραπεία εν μέσω καραντίνας και τον «συνέλαβαν» με drone

Έκανε ηλιοθεραπεία εν μέσω καραντίνας και τον «συνέλαβαν» με drone

 Η ιταλική  αστυνομία έκανε μία επίδειξη του τρόπου που χρησιμοποίησε ένα dronw για να βοηθήσει τρεις αστυνομικούς να εντοπίσουν έναν παραβάτη της καραντίνας που έκανε ηλιοθεραπεία σε μία κατά τα άλλα έρημη παραλία.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άγνωστος άνδρας «συνελήφθη» από το drone που πέταγε πάνω από παραλία του Ρίμινι, όπου σε μεγάλη απόσταση δεν φαινόταν να υπάρχει κανείς άλλος.

Χωρίς μπλούζα και φορώντας μπλε παντελόνι, ο άνδρας έδειχνε χαλαρός καθώς το drone κινηματογραφούσε 2 αστυνομικούς σε γουρούνες και έναν τρίτο σε βανάκι να οδηγούν στην άμμο για να τον πλησιάσουν.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους, σήκωσε το κεφάλι του σοκαρισμένος, ακούγοντας τους αστυνομικούς να του κάνουν παρατήρηση, ενώ ο ένας από αυτούς έγραφε το πρόστιμο σε κλήση.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε για να δείξει τις υψηλής τεχνολογίας μεθόδους που χρησιμοποιεί η ιταλική αστυνομία για να εντοπίσει όσους αψηφούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που απαγορεύουν εκτός των άλλων την έξοδο σε παραλίες και πάρκα.

Όμως υπήρξαν και αρνητικές κριτικές με πολλούς να σχολιάζουν ότι πρόκειται για επίδειξη ισχύος και κάποιους να μιλούν ακόμη και για «δικτάτορες».