Αρχική Χωρίς κατηγορία Το γλεντησαν σε νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι παρά την απαγόρευση… Συνελήφθησαν πάνω...

Το γλεντησαν σε νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι παρά την απαγόρευση… Συνελήφθησαν πάνω από 10 άτομα

Δεν άντεξαν άλλο την καραντίνα και αποφάσισαν να τα πιούνε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Λουτρακίου. Το γνωστό κεντρικό μαγαζί φαίνεται να άνοιξε τις πόρτες του για τους “θαμώνες” που δεν αντέχουν άλλο τον εγκλεισμό λόγω Κορωνοιου. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από δέκα άτομα βρέθηκαν χτες το βράδυ να τα πιούνε τα ποτά τους και να γλεντήσουν μιας που είχαμε Πάσχα, κάτι που έλειψε σε πολλούς. Παρόλο αυτά κάποιοι δεν ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου και το γλέντησαν μέχρι…. που γίνανε αντιληπτοί από την αστυνομία που δεν τους ξεφεύγει τίποτα και προχώρησαν σε συλλήψεις.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για συμμετοχή στο γλεντι, γνωστών επιχειρηματιών, δημόσιων υπαλλήλων, πολιτών ακόμα και γνωστού Αντιδημάρχου που είναι και γνωστός και ως επιχειρηματίας στη περιοχή του Λουτρακίου.

Αναρωτιέμαι πρόστιμα επιδόθηκαν στον καθένα ξεχωριστά; ο ιδιοκτήτης του κέντρου επιβλήθηκε τις κυρώσεις που έχουν ήδη εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των γενικών όρων για τη μη εξάπλωση του Κορωνοιού; Γίνανε οι απαραίτητες εξετάσεις στον καθένα; ο Αντιδήμαρχος επιπτώσεις έχει;

Ζ.Θ.