Αρχική Ν. Κορινθίας Αλ.Πνευματικός για τον δρόμο Αι-Γιάννης-Αγγελόκαστρο: Περιμένουμε το πρώτο έργο με σφραγίδα Νανόπουλου

Αλ.Πνευματικός για τον δρόμο Αι-Γιάννης-Αγγελόκαστρο: Περιμένουμε το πρώτο έργο με σφραγίδα Νανόπουλου

Στην παράδοση από τον Βασίλη Νανόπουλο του δρόμου Αι-Γιάννης-Αγγελόκαστρο αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Πνευματικός σε ανάρτησή του στο facebook :

Τα έργα ανήκουν στους δημότες μας και στις δημότισσες μας. Καλή η προσπάθεια να εμφανίσετε το έργο του δρόμου Αγιάννης Αγγελόκαστρο ως έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποία βεβαίως έχει το μερίδιο για την σημερινή ολοκλήρωση του, όμως θα περιμέναμε για άλλη μια φορά αναφορά ότι:
α) Η μελέτη του έργου έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
β) Όλες οι αδειοδοτήσεις που απαιτούνται (περιβαλλοντική, αρχαιολογία, Δασαρχείο, κλπ) έγιναν απο την προηγούμενη δημοτική αρχή .
γ) Η ένταξη του έργου για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοπόννησου έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. 
δ) Η δημοπράτηση του έργου έγινε απο την προηγούμενη δημοτική αρχή.
ε) Η σύμβαση που υπογράφηκε έχει την υπογραφή μου. 
στ) Το ξεκίνημα του έργου έγινε με την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Τα έργα που είναι σε εξέλιξη σήμερα στο Δήμο έχουν όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά και είναι συνολικού προϋπολογισμού πάνω απο 16.5 εκατομμύρια.
Όλοι βεβαίως περιμένουμε το πρώτο έργο που θα έχει αποκλειστικά την σφραγίδα της σημερινής δημοτικής αρχής που εμείς θα αναγνωρίσουμε, όπως και όσα ακολουθήσουν .