Αρχική Eπικαιρότητα Στο νοσοκομείο ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης

Στο νοσοκομείο ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης

Σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζάνειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποβληθεί την Τρίτη του Πάσχα σε αγγειοπλαστική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αισθάνθηκε δυσφορία λίγο πριν από την Ανάσταση και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Τζάνειο. Εκεί μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.
Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό.
«Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο δημοφιλής ηθοποιός.
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές του είναι η κωμική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» όπου υποδυόταν τον Μάκη. Μετά την επιτυχία της σειράς ακολούθησαν διάφορες κωμικές σειρές όπως «Θα σε δω στο πλοίο», «Miss Νταίζη», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α.» και «Μου το κρατάς μανιάτικό».
Από το 2017 μέχρι το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά «Το Τατουάζ». Από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «8 Λέξεις».