Αρχική Eπικαιρότητα Διέρρευσε ποιος είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Διέρρευσε ποιος είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα περί θανάτου στο Κολοκοτρωνίτσι στα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» δεν άρεσε καθόλου στους φανατικούς της σειράς.

Όπως ο δημιουργός αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN,  ένας βασικός χαρακτήρας της σειράς θα πεθάνει σεναριακά, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για κάποιον που γνωρίζαμε ήδη από τον πρώτο κύκλο, το 2003.

«Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή», είπε χαρακτηριστικά, με το κοινό να… 0ργιάζει στα social media.

Ποιος πεθαίνει τελικά; 

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο χαρακτήρας που αναμένεται να «πεθάνει» δεν είναι άλλος από τον λατρεμένο όλων Τρελαντώνη, ο οποίος λέγεται πως είναι και αυτός που έκαψε το «Καφέ της Χαράς».

Βάσει όσων διαβάσαμε, ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος είχε τεράστιο πρόβλημα με τον ALPHA για τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι της Κάντζας -με το οποίο έχει ενεργό συμβόλαιο για το «Έλα στη θέση μου»- του επέτρεψε να εμφανιστεί μόλις σε 5 επεισόδια.

Ελπίζουμε μόνο οι φήμες να μην επιβεβαιωθούν, αφού κάτι τέτοιο θα μας έκανε να μην ξαναδούμε ποτέ με τον ίδιο τρόπο τη σειρά…