Αρχική Eπικαιρότητα «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά» και ο υφυπουργός …απάντησε

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά» και ο υφυπουργός …απάντησε

Η διασκευή του γνωστού «δημοτικού τραγουδιού» με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, η οποία «ξορκίζει» την καραντίνα και τον περιορισμό μετακινήσεων εν όψει Πάσχα έχει γίνει viral, προκαλώντας και την … απάντηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Οι στίχοι του τραγουδιού φαίνεται να είναι άκρως επίκαιροι: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά… Και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».

Το βίντεο στη σελίδα των δύο ερμηνευτών έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. στο FB μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Για την έμπνευση και τη δημιουργία του τραγουδιού μίλησε στο star.gr η ερμηνεύτριά του Κερκύρα Αγγελίδου, η οποία αποκάλυψε και την αντίδραση του υφυπουργού όταν πληροφορήθηκε ότι ο ίδιος έγινε τραγούδι.

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας έστειλε μήνυμα στο messenger της σελίδας μας. Περιττό να σας πω, πως είναι πολύ «cool» τύπος, διότι ήταν ακομπλεξάριστος. Μας ευχαρίστησε για το τραγούδι που αναφέραμε το όνομά του και μας έδωσε συμβουλές να «Μένουμε Σπίτι» και να μην κουνηθούμε ρούπι.

Πρόσθεσε ότι αυτό το video είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει σπίτι του, ενώ κλείνοντας μας είπε ότι τελειώνοντας όλο αυτό θα ήθελε να μας γνωρίσει από κοντά» είπε η κ. Αγγελίδου.

Το βίντεο γυρίστηκε στην πλατφόρμα Smule και είναι ερασιτεχνικό. «Η ιδέα ήταν του φίλου και συνεργάτη μου, Νίκου Σπίγγου από την Κέρκυρα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει θα γράψω στίχους πάνω σε αυτή τη μουσική, δηλαδή στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά».

Λέω ΟΚ και μέσα σε μισή ώρα μου είχε στείλει τους στίχους και μου λέει πάμε, μπαίνουμε να το ηχογραφήσουμε. Εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη κλεισμένη στο σπίτι μου και ο Νίκος ήταν Κέρκυρα» ανέφερε η κ. Αγγελίδου.

Όσον αφορά τη δυσκολία του να στήσουν το βίντεο, η κ. Αγγελίδου είπε ότι η πλατφόρμα δεν έχει καμία δυσκολία στη χρήση της. «Απλά για να βγει όλο αυτό πρέπει να μπαίνεις πολλές φορές μέσα, προκειμένου να κάνεις πολλές ηχογραφήσεις, να μπουν τα φωνητικά κτλ.».

«Επιστρατεύσαμε το χιούμορ, ήταν ερασιτεχνική προσπάθεια όχι επαγγελματική. Ήταν κάτι για να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε», πρόσθεσε και εξήγησε πώς προέκυψε το τραγούδι:

«Βλέποντας όλα αυτά γύρω μας στεναχωριόμασταν κι εμείς. Ο φόβος του κόσμου, τα κρούσματα, η καραντίνα, ο εγκλεισμός, αποφάσισε λοιπόν ο Νίκος να κάνει κάτι για να διασκεδάσει ο κόσμος. Να το δει αλλιώς. Το τραγούδι δεν ήταν ένας αντίλογος στα μέτρα, ήταν μία παρότρυνση προς τον κόσμο να μείνει στο σπίτι προκειμένου να βγούμε από όλο αυτό, να τελειώνουμε κάποια στιγμή».

Αναφορικά με το πόσο δύσκολη είναι η καραντίνα η κ. Αγγελίδου σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πριν τον κορονοϊό και την καραντίνα ο κόσμος είχε το πρόγραμμά του, είχε τις εξόδους του, τους φίλους του. Ξαφνικά βρέθηκε μαντρωμένος ανεξάρτητα αν παραμένει σπίτι του και για να βγει πρέπει να στείλει ένα μήνυμα ή να γράψει ένα χαρτί για το πού θα πάει και τι θα κάνει».

Απάντηση Χαρδαλιά