Αρχική Ν. Αχαΐας Οργή μητέρας στην Πάτρα: Δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να πάω στον...

Οργή μητέρας στην Πάτρα: Δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να πάω στον τάφο του γιου μου

Μια μητέρα από την Πάτρα ξεσπά, καθώς τα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχουν επιβάλει συνάμα την απαγόρευση της επίσκεψης στα νεκροταφεία, την ίδια στιγμή που η ίδια έχει χάσει το παιδί της σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 17 ετών και δεν μπορεί να πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του παιδιού της.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Εχω ένα φαναράκι του παιδιού μου και θέλω να το πάω σήμερα. Θα το πάω, θα βρω τρόπο. Πήγα το πρωί ήταν όλα κλειστά. Αν πάτε μια βόλτα στην Πάτρα, θα δείτε στους πεζοδρόμους και στις πλατείες να ανεβοκατεβαίνει κόσμος. Τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η Πλατεία είναι γεμάτη, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στα σούπερ μάρκετ είναι τρία τέσσερα άτομα σε απόσταση ενός μέτρου, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στην Βενιζέλου και στο νότιο πάρκο είναι γεμάτα κόσμο το απόγευμα» λέει η μητέρα.

Δεν γίνεται να βάζουμε κανόνες όπως θέλουμε και να μην κατανοούμε ορισμένα πράγματα. Μου απαγορεύουν να πάω στο παιδί μου στο νεκροταφείο, εγώ θα μπω, θα πηδήξω από τα κάγκελα κι ας με γράψει όποιος θέλει. Θα κολλήσουμε κορονοϊό στο νεκροταφείο; Θα έχει κόσμο; Θα σας στείλω φωτογραφίες από τη Βενιζέλου κι από το νότιο πάρκο. Με ενοχλεί ότι υπάρχουν χώροι που μετακινούνται τόσοι άνθρωποι και πήγαν και κλείσαν το νεκροταφείο. Αυτή είναι η λύση…» κατέληξε η κυρία Γλυκερία Λύτρα που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Open TV.

\

Προηγούμενο άρθροΤα έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής
Επόμενο άρθροΚατέληξαν άλλοι δύο άνθρωποι – Στους 107 οι θάνατοι στην Ελλάδα