Αρχική Ν. Αρκαδίας Κ. Τζιούμης: Εύχομαι η Ανάσταση του κυρίου να φέρει τη Ανάσταση στη...

Κ. Τζιούμης: Εύχομαι η Ανάσταση του κυρίου να φέρει τη Ανάσταση στη χώρα μας και να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη! Χρόνια πολλά!

Ο Κώστας Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης έστειλε το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλους τους Έλληνες.

Κ. Τζιούμης: “Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να διατηρήσουμε τη δύναμη και την αυτοκυριαρχία μας που έχουμε ως σήμερα, φέτος είπαμε είναι ένα ξεχωριστό Πάσχα και με τη βοήθεια του θεού ελπίζουμε ότι η Ανάσταση του Κυρίου θα φέρει και την Ανάσταση και για τον Δήμο μας και για την χώρα μας, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε τους τελευταίους μήνες και να προχωρήσει η ζωή κανονικά, όπως τους προηγούμενους μήνες. Να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μας, και σε όλους τους τηλεθεατές σας, σε όλους τους Έλληνες καλή Ανάσταση να διατηρήσουμε τη δύναμη μας και την υπομονή μας, να έχουμε κοντά μας όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους, φέτος θα γιορτάσουμε το Πάσχα αποκλειστικά και μόνο με την οικογένεια μας. Κάνω έκκληση το Σάββατο το βράδυ 12ηώρα κατά τη διάρκεια της Ανάστασης, να βγουν όλοι στα μπαλκόνια τους με τις λαμπάδες τους και τα κεριά τους να φανεί ότι κάνουμε Πάσχα από τη στιγμή που δε μπορούμε να πάμε στην εκκλησία. Καλή Ανάσταση και ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες για το Δήμο και τη χώρα μας.”