Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Ο ένας πάνω στον άλλον στην ανοιχτή δομή – Θα...

Κόρινθος : Ο ένας πάνω στον άλλον στην ανοιχτή δομή – Θα σκάσει κρούσμα και θα μας τινάξετε όλους στον αέρα;

Και ενώ οι Ελληνες και οι Κορίνθιοι δεν θα ψήσουν τον παραδοσιακό τους οβελία, ενώ δεν κυκλοφορούμε μαζί με άλλους, ενώ δεν έχουμε δει φίλους και συγγενείς πάρα πολύ καιρό υπακούοντας στα μέτρα κατά του κορονοιού, στην ανοιχτή δομή κάθε μέρα είναι μία γιορτή.

Ολοι μαζί οι μετανάστες στριμώχνονται μέσα στις κουζίνες για να φτιάξουν τα αναμφίβολης ποιότητας γεύματά τους αγνοώντας τους κινδύνους της συνάθροισης πολλών ατόμων. Οσο βέβαια το κράτος εξακολουθεί να μην επαναφέρει τις πρώτερες συνθήκες σίτισης, εκεί μέσα έχουμε μία ωρολογιακή υγιειονομική βόμβα έτοιμη να σκάσει.

Και αν σκάσει που απευχόμαστε κρούσμα μέσα στην ανοιχτή δομή ο χρόνος μετάδοσης και στους υπόλοιπους θα είναι δραματικά ραγδαίος. Και κατ’ επέκταση και στους Κορίνθιους αφού βρίσκονται συνέχεια στους δρόμους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Αναστάσιος Γκιολής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κύριος Χαράλαμπος Τετράδης και πάρα πολλοί άλλοι φορείς έχουν κάνει πολλές ενέργειες έτσι ώστε να σιτίζονται οι μετανάστες μέσα στο στρατόπεδο όπως πριν για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.