Αρχική Ν. Κορινθίας Κ.Καμπύλης: Χωρίς τους ραδιοακτινολόγους ο πόλεμος θα είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει...

Κ.Καμπύλης: Χωρίς τους ραδιοακτινολόγους ο πόλεμος θα είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει …..

Στην μάχη κατά του covid19 οι ραδιοακτινολογοι αποτελούμε τους καταδρομείς του υγειονομικού στρατεύματος και τις ομάδες ειδικών αποστολών. Λιγοστοί στον αριθμό καλούμαστε πολλές φορές καθημερινά να εκτελέσουμε τα καθήκοντά μας σε αντίξοες συνθήκες ( βροχή, αέρα, βρεγμένο κι ανισόπεδο έδαφος) προσπαθώντας στην κυριολεξία να περάσουμε την από 20 ετιας φορητή μας λυχνία μέσα από το μάτι της βελόνας λόγω κατασκευής των isobox.

Πολλές φορές με υποδεέστερο προστατευτικό εξοπλισμό δεν διασταζουμε να ριχτουμε στη μάχη όπου μας καλέσουν παρατηρώντας και χαμογελώντας ένα σωρό σουλατσαδώρους ντυμένους σαν αστακούς απλά να σουλατσάρουν όπως στην πρόσφατη επίσκεψή του Υπουργού Υγείας. Εκτός βαρέων και ανθυγιεινών δεν σκεφτόμαστε τίποτα λιγότερο από την βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Χωρίς εφεδρείες και επαρκή πυρομαχικά ρισκαροντας καθημερινα απλά θέτουμε το ερώτημα: ως πότε οι ιθύνοντες ” στρατηγοί ” θα στηρίζουν την νίκη στους “καταδρομεις” ? Ως πότε θα ενισχύουν τα μετόπισθεν και θ αδιαφορούν για την πρώτη γραμμή? Ως ποτε θ αντιμετωπίζεται σαν τελευταίος τροχός της αμάξης η αιχμή του δόρατος αυτού το πολέμου? Πότε θα καταλάβετε ότι χωρίς εμάς ο πόλεμος θα είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει?
Βγείτε λοιπόν από τις τρύπες σας κι αφού δεν μπορείτε να κάνετε τιποτ άλλο τουλάχιστον ενισχύστε μας και θωρακιστε μας. Μ ευχολόγια και πορδες αυγά δεν βάφονται.