Αρχική Eπικαιρότητα Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες του γάμου του με την όμορφη γυμνάστρια Γιώτα...

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες του γάμου του με την όμορφη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έχει γίνει ευρέως γνωστός το τελευταίο διάστημα μέσα από τις καθημερινές ενημερώσεις για την επέλαση του κορονοϊού μαζί με τον ειδικό λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόρδα. Ο γνωστός πολιτικός μπορεί να έχει ένα αυστηρό προφίλ στην επαγγελματική του ζωή, όμως στο προσωπικό κομμάτι τα πράγματα αλλάζουν…

Ήταν Σεπτέμβριος του 2011, όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεχτή της καρδιάς του, παλιά πρωταθλήτρια του στίβου και γυμνάστρια, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό τίτλο και το TLIFE ήταν το μόνο site που απαθανάτισε την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δύο κόρες τους, Ιωάννα και Δήμητρα, να αποτελούν την μεγαλύτερη επισφράγιση της αγάπης τους. Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου στέκεται φυσικά βράχος στο πλευρό του και τον στηρίζει σε αυτό το απαιτητικό έργο που κλήθηκε να επιτελέσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Δες τις φωτογραφίες από το γάμο τους:

πηγή:tlife.gr