Αρχική Ν. Κορινθίας Καταγγελία : Ενοχλούμε συνέχεια τον Δήμαρχο Κορινθίων για τα φτωχά παιδιά που...

Καταγγελία : Ενοχλούμε συνέχεια τον Δήμαρχο Κορινθίων για τα φτωχά παιδιά που δεν έχουν υπολογιστή να παρακολουθήσουν μάθημα ….

Πριν από λίγη ώρα μας πήρε τηλέφωνο κάτοικος από χωριό του Δήμου Κορινθίων και μας έκανε μία σοβαρή καταγγελία που αφορά τα διαδικτιακά μαθήματα που γίνονται σε μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάρχουν πολλές οικογένειες που στο σπίτι τους δεν έχουν υπολογιστή, λάπτοπ, ταμπλετ ή κινητό τηλέφωνο ικανό να συνδεθεί με αυτά τα προγράμματα.

Εχουν όπως μας κατήγγειλαν ενοχλήσει πολλές φορές τον Δήμαρχο Κορινθίων να κάνει μία δωρεά κάποιων φθηνών ταμπλετς (υπάρχουν και με 50 ευρώ στην αγορά) αλλά φως πουθενά.

Από την άλλη όμως εμείς θα συμπληρώσουμε πως υπάρχει μία αγωνιώδη προσπάθεια στο Δήμο Κορινθίων να πληρωθούν οι έμμισθες διαφημίσεις για την προφύλαξη από τον κορονοιό που διέθεσε ο Δήμαρχος και το γραφείο τύπου σε σάιτ και ραδιόφωνα. Μία διαφήμιση που θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί κοινωνικό μήνυμα (γιατί αυτό είναι) και να παίζει δωρεάν παντού.

Αν λοιπόν αυτά τα 5.000 ευρώ τα διαθέσετε σε τάμπλετ για αυτές τις οικογένειες θα πάρετε 100 και θα τα δωρίσετε και αφού θα πάρετε τόσα πολλά η εταιρεία που θα τα αγοράσετε θα σας κάνει δώρο και άλλα 10 τουλάχιστον …. !!!

Τροφή για σκέψη εκεί στο Μέγαρο της Κολιάτσου !!!

Σοφία Μπαλή