Αρχική Ν. Κορινθίας Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε: Νανόπουλος και Πνευματικός βγήκαν αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι από το...

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε: Νανόπουλος και Πνευματικός βγήκαν αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι από το γραφείο

Τα λαγωνικά μας στο Δήμο Κορινθίων είχαν από το πρωί πιάσει περίεργες και άκρως μυστικές κινήσεις ετοιμασίας του γραφείου του Δημάρχου. Εμπαιναν και έβγαιναν υπάλληλοι κάτω από άκρα μυστικότητα και ενώ τους ρωτούσαν αν έχει συμβεί κάτι κράταγαν το στόμα τους κλειστό.

Λίγο μετά τις 12.00 έφθασε στο Μέγαρο της Κολιάτσου ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός μόνος του κρατώντας στο χέρι ένα κουτί γλυκά μόνο.

Κατευθύνθηκε βιαστικά προς τον δεύτερο όροφο και από εκεί μπει απευθείας στο γραφείο Δημάρχου που τον περίμενε επίσης μόνος του ο Βασίλης Νανόπουλος.

Μετά από μία ώρα και ενώ απέξω επικρατούσε αγωνία οι δύο άντρες βγήκαν χαμογελαστοί και μονιασμένοι. Αποφάσισαν όπως πρόχειρα είπαν γιατί στις επίσημες ανακοινώσεις θα προβούν μετά το πέρας της πανδημίας, για το καλό του Δήμου να συνεχίσουν την επόμενη τετραετία μαζί με ανοιχτό το ενδεχόμενο την τελευταία διετία να δούμε και τον Πνευματικό πάλι στην δημαρχιακή καρέκλα.

***** Αν τα καταφέρατε και φτάσατε μέχρι εδώ:

  1. Σας συγχαίρω
  2. Σας εύχομαι έναν καλό και ευλογημένο μήνα και να σας πω ότι αυτό είναι κάτι που ούτε την Πρωταπριλιά δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Σ.Μπαλή