Αρχική Ν. Κορινθίας Κορονοϊός: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση στην Κορινθία

Κορονοϊός: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση στην Κορινθία

Διαβάζω, μου στέλνουν, με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε για όλα αυτά που κυκλοφορούν τις τελευταίες δύο ημέρες στο ιντερνετ και στο facebook. Σκάνε συνεντεύξεις από παντού, ο καθένας έχει λόγο και άποψη, παραβιάζει τα όρια της δικής του δουλειάς και μπαίνει σε άλλα χωράφια, όλοι γίναμε ειδικοί.

Τι καλά θα ήταν όμως να κρατήσουμε ένα σεβασμό προς τους ειδικούς και να ακολουθούμε και να πιστεύουμε αυτό που μας λένε γιατί ο σκοπός τους είναι οι ζωές μας.

Πάνε να τα πούμε όμως ένα ένα μπας και μπει τάξη στην αταξία :

1) Το Σάββατο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ η Κορινθία είχε ένα κρούσμα που δεν ήταν άλλο από τον 25χρονο που με σύνεση και με πολύ υπευθυνότητα ακολούθησε και ακολουθεί ότι του υπέδειξαν οι γιατροί. Και επειδή πολλά ακούστηκαν και για αυτή την περίπτωση εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

2) Την Κυριακή σύμφωνα πάντα με τον ΕΟΔΥ τα κρούσματα έχουν γίνει 2 στην Κορινθία.

3) Ασυμπτωματικοί είναι πολλοί ανάμεσά μας και ήταν πάντα για αυτό και οι προφυλάξεις, για αυτό και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

4) Το γεγονός ότι άνθρωποι που έχουν εξοχικά στην Κορινθία ήρθαν και κλείστηκαν στα σπίτια τους, δεν τους κάνει περισσότερο επικίνδυνους από εμάς που χθες Κυριακή γεμίσαμε τα Καλάμια.

5) Περιμένουμε σημαντικές ενέργειες από το Δήμο και την Πολιτεία για το στρατόπεδο και για τα μπουλούκια που εξακολουθούν να βγαίνουν έξω. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο σούπερ μάρκετ και ήρθε και ο γιος μου μαζί. Ορθά οι υπάλληλοι δεν μας άφησαν και τους δύο να περάσουμε……. Αυτοί γιατί κυκλοφορούν μόνο κατά ομάδες;

6) Εχουμε πολύ όμορφα πράγματα να κάνουμε στο σπίτι μας αντί να επιτρέπουμε στον καθένα να γίνεται προφήτης στην θέση του προφήτη, ρεπόρτερ στην θέση του ρεπόρτερ, που για λίγα κλικ παραπάνω μπορεί να κάνει και να γράψει οτιδήποτε.

7) Διατηρήστε σεβασμό προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και των Κέντρων Υγείας του νομού μας που αγωνιούν καθημερινά για εμάς και ταυτόχρονα γίνονται και αποδέκτες κακών σχολίων.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΕΡΟΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

Μετά θα μετρηθούμε και αλίμονό σας αν λείπει κανείς !!!

Σ.Μπαλή