Αρχική Ν. Αρκαδίας Έμπρακτη στήριξη στους αγρότες η κίνηση Τζιούμη προς τα σούπερ μαρκετ να...

Έμπρακτη στήριξη στους αγρότες η κίνηση Τζιούμη προς τα σούπερ μαρκετ να απορροφήσουν τοπικά προιόντα!

Στην πράξη δείχνει η δημοτική αρχή την αγωνία και την έγνοια της για τους αγρότες της περιοχής μας.

Οι παραγωγοί σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πλήττονται ιδιαιτέρως, καθώς εκτός όλων των άλλων, απαγορεύθηκε και η διάθεση των προϊόντων τους στις λαϊκές αγορές της Αθήνας.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέλαβε πρωτοβουλία, σε συννενόηση με τους παραγωγούς και επικοινώνησε με τις αλυσίδες Super market με σκοπό να απορροφήσουν τα τοπικά μας προϊόντα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κύριοι,

Εν όψει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πάντες στην χώρα μας, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστερες τάξεις,θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψην την παρακάτω σκέψη-πρότασή μας και να σας παρακαλέσουμε για την σοβαρή και ευμενή εξέτασή της.
Η Αρκαδία και ιδιαίτερα ο Δήμος Τρίπολης παράγει μια σειρά προϊόντων-από τα κηπευτικά μέχρι το μέλι,από τα κτηνοτροφικά μέχρι τα κρασιά κλπ-την ποιότητα και αγνότητα των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε άριστα και εσείς.
Παρακαλούμε,λοιπόν,για την αποδοχή(κατά προτεραιότητα) και προώθηση στα κατάστηματά σας, ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί μας και η τοπική Οικονομία στις σημερινές συγκυρίες. Δεν αγνοούμε,βεβαίως,τις συμβατικές υποχρεώσεις σας προς άλλες Αγορές-της Ελλάδας και εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι και τα τοπικά μας προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν και να προωθηθούν στην κατανάλωση.
Στην αποδοχή της πρότασής μας θα είμαστε μνήμονες και ευνώμονες.

Με εκτίμηση

Κώστας Τζιούμης

Δήμαρχος Τρίπολης