Αρχική Ν. Αρκαδίας Κ. Τζιούμης προς Σούπερ Μάρκετ στην Τρίπολη: “Αγοράστε τοπικά προϊόντα για τα...

Κ. Τζιούμης προς Σούπερ Μάρκετ στην Τρίπολη: “Αγοράστε τοπικά προϊόντα για τα κασταστήματά σας”

Με επιστολή του προς τις εταιρείες Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Μετρό (My market), με τις οποίες υπήρξε και τηλεφωνική επαφή, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης ζητά να αγοράζουν τοπικά μας προϊόντα για τα καταστήματά τους.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος έχει έρθει σε συνεννόηση με τοπικούς μας παραγωγούς

Η επιστολή

Κύριοι,

Εν όψει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πάντες στην χώρα μας, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστερες τάξεις,θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψην την παρακάτω σκέψη-πρότασή μας και να σας παρακαλέσουμε για την σοβαρή και ευμενή εξέτασή της.
Η Αρκαδία και ιδιαίτερα ο Δήμος Τρίπολης παράγει μια σειρά προϊόντων-από τα κηπευτικά μέχρι το μέλι,από τα κτηνοτροφικά μέχρι τα κρασιά κλπ-την ποιότητα και αγνότητα των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε άριστα και εσείς.
Παρακαλούμε,λοιπόν,για την αποδοχή(κατά προτεραιότητα) και προώθηση στα κατάστηματά σας, ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί μας και η τοπική Οικονομία στις σημερινές συγκυρίες. Δεν αγνοούμε,βεβαίως,τις συμβατικές υποχρεώσεις σας προς άλλες Αγορές-της Ελλάδας και εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι και τα τοπικά μας προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν και να προωθηθούν στην κατανάλωση.
Στην αποδοχή της πρότασής μας θα είμαστε μνήμονες και ευνώμονες.

Με εκτίμηση

Κώστας Τζιούμης

Δήμαρχος Τρίπολης