Αρχική Eπικαιρότητα Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Φοβάμαι. Είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και προσεύχομαι»

Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Φοβάμαι. Είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και προσεύχομαι»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Ελληνίδα ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις σε γνωστή εφημερίδα. Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για την παγκόσμια πανδημία, η οποία έχει επηρεάσει και την ίδια. Η ίδια αποκαλύπτει επίσης πως προσπαθεί να προφυλαχτεί από τον κορονοϊό. Για το συγκεκριμένο λόγο, η ίδια ζει πλέον κλεισμένη σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της. Αναλυτικότερα:

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Είναι σαν να τα έχεις όλα, αλλά να μην έχεις τίποτε»

«Πρώτη φορά βιώνω ένα τέτοιο φαινόμενο. Είναι σαν να τα έχεις όλα, αλλά να μην έχεις τίποτε. Θα έλεγα πως είναι μια δοκιμασία από τον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά σ’ Εκείνον, αλλά και σε πράγματα που έχουμε ξεχάσει. Κυρίως φοβάμαι για τους νέους, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι».

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είμαι βέβαιη ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα και θα βρεθούμε σύντομα και πάλι στις εκκλησιές μας»

«Δεν σου κρύβω ότι εδώ, στο δωμάτιο όπου είμαι κλεισμένη, δεν σταματάω να προσεύχομαι για όλο τον κόσμο. Μπορεί να φοβάμαι, γιατί έχω περασμένη ηλικία πλέον, όμως νοιάζομαι για όλους τους συνανθρώπους μου. Διότι πολλοί από αυτούς με αγάπησαν και νοιάζονται για μένα. Είμαι βέβαιη ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα και θα βρεθούμε σύντομα και πάλι στις εκκλησιές μας, να προσευχηθούμε. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγειά του και να παραμείνει ενωμένος και δυνατός».

Προηγούμενο άρθροΤα συγκινητικά λόγια του Χρήστου Μάστορα για τον Σωτήρη Τσιόρδα
Επόμενο άρθρο5 Έλληνες που επέστρεψαν από Αγγλία βρέθηκαν θετικοί στον ιό