Αρχική Eπικαιρότητα Παντρεμένος πήγε κρυφά στην Ιταλία με τη σχέση του και προσβλήθηκε από...

Παντρεμένος πήγε κρυφά στην Ιταλία με τη σχέση του και προσβλήθηκε από τον ιό

Ένας παντρεμένος άνδρας είναι σε καραντίνα, επειδή έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Το πρόβλημα όμως για τον ίδιο είναι η εξήγηση που καλείται να δώσει στην σύζυγο του -η οποία πλέον είναι επίσης σε καραντίνα- για το πως προσβλήθηκε από τον ιό.

Συγκεκριμένα ο άπιστος άνδρας πήγε ταξίδι στην Ιταλία με την παράνομη σχέση του και επέστρεψε στην χώρα του με τον covid-19.

Ο ίδιος ομολόγησε στους γιατρούς στη βόρεια Αγγλία πώς έκανε κρυφό ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρει η σύζυγός του.

Όπως είπε, η γυναίκα του νόμιζε ότι βρισκόταν σε περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για επαγγελματικός λόγους, αλλά εκείνος ήταν στην Ιταλία με την ερωμένη του.

Όταν επέστρεψε είχε συμπτώματα του κορονοϊού και πήγε στο νοσοκομείο.

Αφού έκανε το τεστ βγήκε θετικός στον Covid-19.

Όπως αναφέρει η Sun, ο… ζωηρός σύζυγος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ωστόσο πρόκειται για έναν πλούσιο κύριο 30 ετών.

Η σύζυγός του τώρα έχει απομονωθεί στο πολυτελές σπίτι τους στη βόρεια Αγγλία και ακόμα νομίζει πως εκείνος νόσησε λόγω του επαγγελματικού του ταξιδιού.

Ωστόσο τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του είπαν: «Θα μπορούσαν να είχαν αποκαλυφθεί όλα, αν είχαν κλείσει τα σύνορα νωρίτερα και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ο ίδιος ανησυχεί περισσότερο για να μην αποκαλυφθεί η σχέση του παρά για την υγεία του».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και θα επιβιώσει από τον κορονοϊό.