Αρχική Eπικαιρότητα Ασθενής με κορωνοϊό: Πονάει που αναπνέω – Δεν έχει καμία σχέση με...

Ασθενής με κορωνοϊό: Πονάει που αναπνέω – Δεν έχει καμία σχέση με γρίπη (video)

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος Τζάστιν Γουλγουίτι από το Σακραμέντο των ΗΠΑ ανέβασε τα συμπτώματά του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι πρωτοαρρώστησε στις 4 Μαρτίου, αλλά θεώρησε ότι πρόκειται για αλλεργίες, μέχρι που κατέρρευσε 9 μέρες αργότερα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη εξεταστεί για κορωνοϊό, μιας και υπάρχει έλλειψη στα τεστ για κορωνοϊό, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, οι γιατροί τού είπαν ότι σχεδόν σίγουρα πάσχει από την ασθένεια και τον συμβούλεψαν να μπει σε καραντίνα κι αυτός και η οικογένειά του, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail

Στο βίντεό του, ο Τζάστιν προτρέπει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι για να αποφύγει να κολλήσει τον ιό, προειδοποιώντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη γρίπη και είναι πολύ δυσκολότερο ν’ αντιμετωπιστεί.

Περιγράφοντας πώς τον χτύπησε ο κορονοϊός, ο Τζάστιν -ασθενής με διαβήτη τύπου 1- ανέφερε: «Στις 4 Μαρτίου άρχισα να έχω πονοκέφαλο και μπορούσα να νιώθω τα πνευυμόνια μου, κάτι που είναι παράξενο. Αλλά όλα έξω είναι ανθισμένα, οπότε το χρέωσα στις αλλεργίες. Η αναπνοή μου ολοένα και γινόταν πιο δύσκολη και άρχισα να πονάω. Την περασμένη Παρασκευή, πήγα στα επείγοντα γιατί σχεδόν λιποθύμησα, χωρίς προφανή λόγο. Τότε, ήταν πολύ επώδυνο να αναπνεύσω. Εννοώ να εισπνεύσω και να εκπνεύσω», ανέφερε ο Τζάστιν.

«Τώρα είμαι σπίτι σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά μου. Εάν αισθανθώ χειρότερα, θα χρειαστεί να επιστρέψω στο νοσοκομείο. Αυτή δεν είναι γρίπη. Έχει τόσο πολύ διαφορετική αίσθηση από μια γρίπη… Μείνετε σπίτι!», ανέφερε ο Τζάστιν, σύμφωνα με την Daily Mail.

https://youtu.be/2jMc-rHAFkg