Αρχική Ν. Αρκαδίας Τζιούμης: «Βρισκόμαστε στο πλευρό των δημοτών»- Εκατοντάδες δημότες θα στηριχθούν από τις...

Τζιούμης: «Βρισκόμαστε στο πλευρό των δημοτών»- Εκατοντάδες δημότες θα στηριχθούν από τις Υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης!

Ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη συνδημοτών μας ρίχνει η δημοτική αρχή της Τρίπολης, με απόφαση του Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη. Στόχος είναι να στηριχθούν συνάνθρωποί μας που είτε δεν πρέπει, είτε δεν μπορούν να μετακινηθούν και βρίσκονται ουσιαστικά σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επιπλέον, θα στηριχθούν εκείνοι που έχουν ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης, ακόμη και ψυχολογικής στήριξης.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ο Δήμος Τρίπολης, σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών του, κάνει ό, τι μπορεί για την ενίσχυση ή εξυπηρέτησή του.
Ιδιαίτερα σε στιγμές εξαιρετικά δύσκολες, όπως αυτές που γνωρίζει σήμερα η πατρίδα μας – και η Ευρώπη ολόκληρη βέβαια -, η Δημοτική Αρχή σκέπτεται συνεχώς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, που δυσκολεύονται, που χρειάζονται την όποια βοήθεια. Να τονίσουμε ότι ως επικεφαλής του Δήμου, ως γιατρός, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος αλλά (θεωρώ) και αποτελεσματικός στην …. Εποχή του Κορωνοϊού.
Έτσι, με τα πρώτα σημάδια της κρίσης, κινητοποιήθηκε, παρ’ όλα τα προβλήματά της, η ΚΕΔΗΤ και βρέθηκε αμέσως στο πλευρό των περίπου τετρακοσίων (400) «ωφελουμένων», καθώς επίσης και το βοήθεια στο σπίτι του ΝΠΔΔ του δήμου μας.
Και όχι μόνον.
Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου και σε εφαρμογή της εγκυκλίου αρ. 23, 18659/17-3-2020, με τους υπεύθυνους υπαλλήλους να δείχνουν προθυμία και αυταπάρνηση θαυμαστή, είναι στη διάθεση και στο πλευρό οποιουδήποτε δημότη μας που δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί ή έχει ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης, ακόμη και ανθρώπινης (ψυχολογικής) στήριξης.
Ειδικά στο θέμα της ιατρικής βοήθειας θεωρώ το ζήτημα προσωπικό μου καθήκον και στοίχημα.
Όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλον, ο Δήμος για κάθε χρήζοντα βοηθείας θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 2710235925, 2713600418,2713600419,2713600429 και στα email : proniatri@yahoo.gr kedit2011@gmail.com