Αρχική Eπικαιρότητα «Κορωνοϊός Challenge»: Influencer έγλειψε τουαλέτα αεροπλάνου για να γίνει viral

«Κορωνοϊός Challenge»: Influencer έγλειψε τουαλέτα αεροπλάνου για να γίνει viral

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο μιας influencer στο TikTok που εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού έγλειψε τουαλέτα αεροπλάνου αποσκοπώντας σε περισσότερα likes.

Η Ava Louise βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να γλείφει ένα κάθισμα λεκάνης, ισχυριζόμενη ότι ήθελε να «τρολάρει» τα media. «Σας παρακαλώ μοιραστείτε το, ώστε οι άνθρωποι να πληροφορηθούν πως πρέπει να φροντίζουν για την καθαριότητά τους σε ένα αεροπλάνο», έγραψε στους 23.000 ακολούθους της, συνοδεύοντας το εγχείρημά της με την φράση “coronavirus challenge”.

Για μουσικό «χαλί», η Ava Louise είχε επιλέξει το τραγούδι “It’s Corona time” του Chumino, με το οποίο πολλοί έφηβοι και νέοι από όλο τον κόσμο, αναρτούν βίντεο με θέμα την απομόνωση στα σπίτια τους.

Λίγο νωρίτερα, η Ava Louise είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Twitter πως ο κορωνοϊός πλήττει αποκλειστικά τους φτωχούς ανθρώπους, προξενώντας την οργή αρκετών ακολούθων της. Όταν το περιοδικό PEOPLE προσέγγισε την Louise ρωτώντας την για ποιον λόγο ανέβασε ένα τέτοιο βίντεο, σε μία περίοδο που οι κανόνες υγιεινής μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, η 21χρονη απάντησε: «αναζητώ ένα συμβόλαιο για δίσκο και ένα ριάλιτι σόου για τη ζωή μου».

https://twitter.com/MadeleineMarr/status/1240050948694839298?s=20

Αργότερα, σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Louise παραδέχθηκε πως το επίμαχο κλιπ ήταν σκηνοθετημένο.

https://youtu.be/UCaHG4FqLek